Biznis

TOP ponuda poslova iz Zadarske županije

Aktivno je više od 1.900 oglasa za posao: Traže se prodavači, kuhari, slastičari, elektrotehničari, voditelji…

Aktivno je više od 1.900 oglasa za posao: Traže se prodavači, kuhari, slastičari, elektrotehničari, voditelji…

Ostali ste bez posla ili tražite novi? Onda je ovaj tekst stvoren za vas. U suradnji s portalom posao.hr donosimo aktualne i atraktivne vijesti s tržišta rada. Donosimo ovotjednu TOP ponudu poslova iz Zadarske županije.

Na njihovoj stranici je trenutno više od 1.900 aktivnih natječaja za posao u Hrvatskoj i inozemstvu, a mi Vam donosimo ovotjednu TOP ponudu poslova iz Zadarske županije.

LTH Metalni lijev d.o.o. traži 2 elektrotehničara (m/ž) za popravak i održavanje tlačnih i CNC strojeva. Mjesto rada je Benkovac. Kandidati moraju imati minimalno godinu dana radnog iskustva i položen vozački ispit B kategorije. Prijave se zaprimaju do 24.01.

Auto centar Perović zapošljava automehaničara (m/ž) u Zadru. Radno iskustvo nije važno, a minimalna tražena razina obrazovanja je SSS. Nudi se ugovor na neodređeno. Prijave na ovaj natječaj traju do 31.01.

Europan d.o.o. planira zaposliti 2 osobe (m/ž) za rad na radnom mjestu pizza majstor. U obzir dolaze samo iskusne osobe, a ugovor se sklapa na neodređeno radno vrijeme. Rok prijave je 31.01.

Poduzeće Simply Simple treba voditelja prodaje (m/ž) za prodaju digitalnog proizvoda. Kandidati moraju imati završen fakultet, akademiju, magisterij i/ili doktorat i minimalno 2 godine radnog iskustva. Zainteresirani ste? Detalje možete pronaći na posao.hr-u.

Plavi trag iz Zadra traži diplomiranog inženjera šumarstva (m/ž). Idealni kandidati su iskusne osobe, sa završenim fakultetskim obrazovanjem, koje imaju odlično znanje šumskih sortimenata, drva, oblovine i drugih drvnih proizvoda. Prijave na ovaj natječaj zaprimaju se do 22.01.

Novak Graditeljstvo d.o.o. zapošljava tesara (m/ž) u gradu Pagu. Očekuje se trogodišnje srednjoškolsko obrazovanje, te minimalno jedna godina radnog iskustva. Potrebno je i posjedovanje vozačke dozvole B kategorije. Poslodavac kvalitetnom kandidatu osigurava ugovor na neodređeno. Smještaj je osiguran.

Obrt FOX traži  čak 6 prodavača (m/ž) sladoleda, 3 pomoćna kuhara (m/ž), 10 konobara (m/ž) i 3 slastičara (m/ž) za rad u naselju Kukljica na Ugljanu. Kandidati moraju imati završenu trogodišnju srednju školu i minimalno godinu dana radnog iskustva. Poslodavac osigurava zajednički smještaj. Prijave se zaprimaju do 05.02.

Strabag d.o.o. u naselju Bokanjac (Zadar) traži građevinskog poslovođu (m/ž), građevinskog radnika (m/ž), inženjera na gradilištu (m/ž), geodeta (m/ž), poslovnog tajnika (m/ž) i rukovatelja građevinskim strojevima (m/ž).

Želite se pridružiti KFC-ovom rastućem timu? U Splitu i Zadru traže djelatnike (m/ž) u restoranu. Ako Vas zaposle bit ćete zaduženi za rad u kuhinji i na blagajni, pripremat ćete sendviče, salate i priloge, a uz to ćete i posluživati goste. Idealni kandidati su fleksibilne i odgovorne osobe, spremne na usvajanje novih znanja i timski rad. Nudi se fleksibilno radno vrijeme, mogućnost razvoja i napretka, isplata dodatnih stimulacija na plaću ovisno o obavljenom poslu, adekvatan trening, ali i različiti drugi benefiti. 

Vodeća internacionalna kompanija u veleprodaji Metro Cash & Carry d.o.o. zapošljava voditelja odjela voća i povrća (m/ž) u svojoj poslovnici u Zadru. Očekuje se SSS, tri godine radnog iskustva, iskustvo u vođenju tima, orijentiranost prema kupcu, poznavanje engleskog jezika, te znanje rada na računalu. Idealan kandidat odgovorna je i savjesna osoba, sklona timskom radu.

Ostatak bogate ponude poslova pronađite na portalu posao.hr. Želimo Vam sreću prilikom prijave!


Reci što misliš!