Biznis

online prijave od 20.do 29. siječnja

TZ Zadarske županije objavila javni poziv za dodjelu potpora u 2021. godini

TZ Zadarske županije objavila javni poziv za dodjelu potpora u 2021. godini
Marko Dimic/PIXSELL

Predmeti ovih Javnih poziva je dodjela bespovratnih novčanih sredstava Turističke zajednice Zadarske županije programima/projektima koji podižu vidljivost regionalnog brenda, pridonose obogaćivanju turističke ponude i kreiranju novih motiva dolazaka turista na cijelom području Zadarske županije.

Temeljem Programa rada za 2021. godinu, Turistička zajednica Zadarske županije je na svojim Internet stranicama www.zadar.hr objavila  

JAVNE POZIVE ZA DODJELU POTPORA U 2021. 

  • DOGAĐANJIMA 

  • PROGRAMIMA DESTINACIJSKIH MENADŽMENT KOMPANIJA (DMK) 

Predmeti ovih Javnih poziva je dodjela bespovratnih novčanih sredstava Turističke zajednice Zadarske županije programima/projektima koji podižu vidljivost regionalnog brenda, pridonose obogaćivanju turističke ponude i kreiranju novih motiva dolazaka turista na cijelom području Zadarske županije. Pozivi su upućeni subjektima javnog i privatnog sektora:

Javni poziv za događanja, kao i do sada, namijenjen za događanja koja se odvijaju na teritoriju Zadarske županije, predstavljaju motiv dolazaka turista na destinaciju, stvaraju dodatnu ponudu, poglavito u pred i posezoni, te imaju snažan promidžbeni efekt zbog posebnosti i/ili unikatnosti. Potpore su usmjerene isključivo na marketinške aktivnosti.

Drugi je Poziv namijenjen programima razvoja i uvođenja na tržište složenih turističkih proizvoda posebnih interesa. Ideja je pružiti podršku turističkim agencijama koje su specijalisti za destinaciju, odnosno nude paket-aranžmane isključivo u zadarskoj županiji s naglašenim doživljajnim aspektom. 

Predmetni javni poziv objavljen je na web stranicama Turističke zajednice Zadarske županije na https://www.zadar.hr/hr/o-nama/natjecaji-pozivi-i-obavijesti, dok će „online“ prijava biti moguća u periodu 20.-29. siječnja, odnosno do samog roka za prijavu.

Konačnu odluku o visini potpora donijet će Turističko vijeće Turističke zajednice Zadarske županije, a rezultati će također biti objavljeni na Internet stranicama www.zadar.hr.  


Reci što misliš!