Biznis

Eurospin Hrvatska

Ukusne delicije za početak nove godine

Ukusne delicije za početak nove godine

Blagdansko i novogodišnje razdoblje rezervirano je za tradicionalna i ukusna jela pripremljena po najfinijim recepturama.

Pripreme delicija u punom su jeku, a za ulazak u novu godinu upotpunite blagdanski stol mirisima i okusima Eurospinovih vlastitih robnih marki.

Ono što Eurospin izdvaja od drugih trgovačkih lanaca u Hrvatskoj je model Pametne kupnje prema kojem kupci plaćaju kvalitetu proizvoda po najpovoljnijim cijenama na tržištu. Bogat asortiman prehrambenih i neprehrambenih proizvoda posebno je prilagođen navikama i potrebama hrvatskih kupaca u suradnji s lokalnim proizvođačima.

Osim toga, ovaj hrvatski lanac talijanskih korijena redovito snižava svoje cijene kroz razne ponude i akcije, pa se primjerice svakog ponedjeljka mogu pronaći odabrani sniženi proizvodi za Pametan početak tjedna.

Iz Eurospin kataloga, koji ovoga tjedna traje do četvrtka 31. prosinca, izdvajamo nekoliko proizvoda za Pametnu uštedu koji će ovogodišnji blagdanski stol učiniti posebnim:

Pršut La Bottega de Gusto za 59,99 kuna po kilogramu

Ako ste pak ljubitelj tvrdih sireva po mjeri pravih gurmana, tu je i:

Parmigiano Reggiano (100 g) za 9,29 kuna

Uz tradicionalna jela poput pršuta i sira, kao savršeni sastojak ukusnih jela i kolača izdvajamo:

Sir Mascarpone (250 g) za 8,49 kuna

Kako biste obogatili svako blagdansko jelo, završnu gastronomsku notu daje i:

Vino Plavac Reserve premium (750 ml) za 31,99 kuna

Za oproštaj od stare i doček nove godine uz omiljena jela, istražite cijelu ponudu iz novog kataloga na stranici Eurospin Hrvatska.


Reci što misliš!