Biznis

OSVOJITE VRIJEDNE NAGRADE

Nagradna igra Servisa Košić u vrijednosti od 23.000 kuna!

Nagradna igra Servisa Košić u vrijednosti od 23.000 kuna!

Servis Košić, ovlašteni zastupnik Karchera za vas je organizirao nagradnu igru pod nazivom „Kod Košića 200 kuna izdvoji i profesionalne nagrade osvoji!“.

Nagradna igra traje od 16. studenog do 16. prosinca 2020. godine, a sve što trebate učiniti je ispunjeni kupon ubaciti u nagradnu kutiju.

Kako biste dobili kupon trebate ostvariti maloprodajnu kupovinu u minimalnom iznosu od 200 kuna u jednoj od poslovnica Servisa Košić (u Zadru, Murvica IK 2). Kupon za vas ispunjava djelatnik Servisa Košić s vašim podatcima i zatim ga možete ubaciti u nagradnu kutiju koja se nalazi na istaknutom mjestu u svakoj poslovnici.

Izvlačenje dobitnika održat će se 19. prosinca, a sretnici će biti odabrani izvlačenjem iz bubnja koje će obaviti Antonija Šola. Nekoliko dana nakon toga imena dobitnika bit će objavljena na web stranici karcher-servis-kosic.hr

U nagradnoj igri možete osvojiti jednu od tri vrijedne nagrade. Prva nagrada je Karcher visokotlačni perač HD 4/11 C BP PACK čija vrijednost iznosi 9.990,00 kuna. Druga nagrada je Karcher baterijska kosilica LM 530/36 BP PACK u vrijednosti od 8.950,00 kuna. Posljednja nagrada je Karcher usisavač NT 22/1 AP BP PACK L čija maloprodajna cijena iznosi 4.490,00 kuna. Sveukupni nagradni fond iznosi 23.430,00 kuna.

Svi navedeni uređaji nose oznaku BP što znači da su na baterijski pogon, a to im omogućuje tiši rad s minimalno vibracija i bez štetnih plinova.

U poslovnici u Zadru (Murvica IK 2) dočekat će vas Krešo i Frane.


Reci što misliš!