Biznis

15. rođendan

SPAR Hrvatska za sve svoje kupce pripremio slavljeničke cijene i pogodnosti

SPAR Hrvatska za sve svoje kupce pripremio slavljeničke cijene i pogodnosti

SPAR Hrvatska je treći najveći trgovački lanac u Hrvatskoj koji ove godine obilježava jubilarnu 15. godišnjicu.

Tijekom proteklih godina SPAR Hrvatska je prepoznat kao partner najvećeg broja domaćih proizvođača i dobavljača koji su sa svojim proizvodima kroz SPAR supermarkete i INTERSPAR hipermarkete našli put do kupaca.

Kroz kampanju „Da, domaće je!“ te vlastitu robnu marku „Vrtovi Hrvatske“ proizvodi hrvatskih proizvođača dodatno su istaknuti što SPAR supermarkete i INTERSPAR hipermarkete čini trgovinama s najviše domaćih proizvoda.

Povodom obilježavanja jubileja, SPAR Hrvatska je za sve svoje kupce pripremio slavljeničke cijene i pogodnosti. Tako se svim kupcima SPAR-a garantira više od 4.500 prehrambenih i neprehrambenih artikala s trajno niskim redovnim cijenama.

Iskoristite atraktivnu ponudu u vašim SPAR i INTERSPAR trgovinama na svježe crveno meso, ribu, voće i povrće te kruh i peciva.

Četvrtkom vas očekuje 15% popusta na kruh i pekarske proizvode, petkom na svježu ribu, subotom na svježe crveno meso i nedjeljom na voće i povrće.  Dodatno, u razdoblju od 19. do 25.8. donositeljima kupona iz našeg letka, omogućujemo 15% popusta na jedan prehrambeni proizvod po izboru.

Posjetite SPAR i INTERSPAR u Zadru i odaberite svoje omiljene proizvode po odličnim cijenama.


Reci što misliš!