Biznis

APIOS - VAŠ POUZDAN PARTNER NA PUTU

Vozite sigurno uz APIOS i najkvalitetnija A-Motion goriva!

Vozite sigurno uz APIOS i najkvalitetnija A-Motion goriva!

Vrijeme je godišnjih odmora. Predahnite od putovanja na jednom od 3 APIOS benzinska servisa u Zadru: APIOS Zadar Crno, APIOS Zadar Tromilja i APIOS Zadar Žmirići.

Budite odgovorni, čuvajte jedni druge i čuvajte svog limenog ljubimca točeći u njega samo vrhunsko A-Motion gorivo koje štiti sustav protoka goriva od nečistoća i korozije

Biti konkurentan na tržištu znači ponuditi najbolji proizvod, ali i vrhunsko korisničko iskustvo, dobru atmosferu, mjesto na kojemu će vozači predahnuti i napuniti se energijom za daljnje putovanje. APIOS benzinski servisi su upravo to - mjesto dobre energije za automobil i sve njegove putnike.

Sv zadarski APIOS benzinski servisi nude isključivo aditivirana A-Motion goriva koja štite sustav protoka goriva od nečistoća i korozije te smanjuju pjenjenje za učinkovito i brže točenje. U APIOS-u se vode motom - samo najbolje dovoljno je dobro za vaš automobil i siguran dolazak do cilja.

"Iznimno nam je drago što Zadranima, njihovim gostima i svim putnicima možemo ponuditi vrhunska premium goriva, obogaćena najnovijom generacijom aditiva našeg brand partnera OMV-a. Nadamo se da će naši zadarski APIOS benzinski servisi postati stalna postaja u gradskim vožnjama te prva stanica na početku putovanja.

Uz goriva visoke kvalitete, benzinski servisi APIOS, u moderno dizajniranom ambijentu, nude velik izbor pekarskih poslastica, svježih specijaliteta i pića. Posebno se ponosimo svojim bonus programom za fizičke i pravne osobe. Naše A-CARD, BONUS i LOYALTY kartice bilježe sve veći broj zadovoljnih korisnika.", istaknula je Ivana Kulaš, direktorica maloprodaje APIOS-a, tvrtke u 100%-tnom hrvatskom vlasništvu, koja je od osnutka 2009. godine do danas, postigla značajno širenje svoje mreže benzinskih servisa.


Reci što misliš!