Biznis

Zadar, 13.8.

Eurospin stiže u Hrvatsku!

Eurospin stiže u Hrvatsku!

Kupci koji su upoznati s Eurospin trgovinama u Italiji i Sloveniji, s oduševljenjem su dočekali vijest o dolasku novog hrvatskog lanca talijanskih korijena. Pod motom Pametna kupnja, upravo u našem gradu otvara se prva hrvatska Eurospin trgovina!

U četvrtak, 13. kolovoza, Eurospin priprema veliko otvorenje trgovine na adresi 4. gardijske brigade 1 s početkom u 9 sati.

Posjetitelje očekuju zabavni sadržaji: roštilj, DJ i fotkaonica, a najmlađe će zabavljati omiljeni hrvatski mađioničar Jozo Bozo! Prigodni program vodit će svestrani Luka Bulić. Važno je napomenuti i kako će cijeli događaj biti organiziran u skladu s mjerama i uputama Nacionalnog stožera civilne zaštite.

S više od 2.500 artikala vlastitih robnih marki, Eurospin nudi cjelovit asortiman prehrambenih i neprehrambenih proizvoda: od provjereno kvalitetnih proizvoda na odjelu mesnice, ukusnih delikatesa, dnevno svježih proizvoda u pekarnici, voća i povrća, do kućanskih aparata, odjeće i ostalih artikala za svakodnevnu upotrebu.

U Eurospin trgovinama pronaći ćete isključivo Eurospin robne marke i proizvode osmišljene prema zahtjevima pojedinog tržišta. Na ovaj će način i hrvatskim kupcima biti omogućen jedinstven i najpovoljniji asortiman, u skladu s vrijednostima Pametne kupnje.

Eurospin redovno nadopunjuje svoju raznoliku ponudu, dajući prostor i domaćim proizvodima kako bi zadovoljio potrebe tržišta na kojemu je prisutan. Jednako će biti i u Hrvatskoj, gdje Eurospin već neko vrijeme blisko surađuje s lokalnim OPG-ovima kako bi hrvatskim kupcima svakodnevno osigurali najsvježije namirnice.

Kvalitetno i Pametno

Kao odgovor na potrebu potrošača za uštedom, 1993. godine u Italiji je osnovan Eurospin, danas vodeća diskont trgovina u ovom dijelu Europe. Eurospin je ponudio kvalitetne proizvode u skladu s okusima i tradicijom pojedinih tržišta te osmislio koncept Pametne kupnje: jedinstvene robne marke po uvijek povoljnim cijenama.

Tijekom godina, Eurospin se proširio po cijeloj Italiji i susjednoj Sloveniji s više od tisuću prodajnih mjesta. Eurospinova mreža ne pokriva samo najgušće naseljena područja, već nastoji svoju ponudu dovesti i u male sredine. Nakon gotovo tri desetljeća, Eurospin i dalje predano održava svoje cijene niskima, a proizvode kvalitetnima.

Nakon Zadra, Eurospin planira otvorenje novih trgovina diljem zemlje. Veselimo se Pametnoj kupnji u Hrvatskoj!

Za više informacija o Eurospin trgovinama i otvorenjima u Hrvatskoj pratite ih na službenim Facebook i Instagram profilima.


Reci što misliš!