Biznis

zračna luka zadar

Od 20. lipnja uspostavlja se avio linija Zadar - Köln

Od 20. lipnja uspostavlja se avio linija Zadar - Köln
Goran Kovacic/PIXSELL

Nakon pauze uzrokovane pandemijom COVID-19, portal Croatian aviation objavio je kako se otvaraju određene međunarodnije linije. Među njima bit će i ona avioprijevoznika Eurowings, koji je odlučio pokrenuti linije prema destinacijama u Hrvatskoj.

Od 20. lipnja uspostavlja se avio linija Zadar - Köln, koja će se odvijati subotom. 

''Eurowings će pratiti stanje s epidemiološkom situacijom i graničnim uredbama pojedinih država te pravovremeno reagirati uvođenjem linija. Hrvatska je jedna od najbitnijih destinacija ovog niskobudžetnog avioprijevoznika i nema sumnje da će se u idućim mjesecima Eurowings vratiti u hrvatske zračne luke u još većem obujmu. Kompanija isto tako može otkazati letove ukoliko potražnja na istima ne bude zadovoljavajuća, no s popuštanjem mjera očekuje se da će load factor na ponovno uvedenim letovima biti zadovoljavajuć za ovu aviokompaniju'', priopćeno je.

Više o letovima Eurowingsa pronađite na linku.

Sjajna je to vijest, a podsjetimo i da bi početkom lipnja Zračna luka Zadar ponovo trebala uspostaviti linije Croatia Airlinesa (Zagreb Zadar), sredinom lipnja vratila bi se Lufthansa, a od 1. srpnja očekuju se i letovi prijevoznika Ryanair.

 


Reci što misliš!