Biznis

pripreme za početak turističke sezone

Turisthotel pripremio dodatne edukacije za svoje zaposlenike

Turisthotel pripremio dodatne edukacije za svoje zaposlenike

U sklopu priprema za turističku sezonu i uoči ponovnog pokretanja poslovanja svojih ugostiteljskih objekata u Zadru, Turisthotel d.d. trenutno održava dodatne edukacije svojih zaposlenika u okviru vlastitog redovitog edukacijskog programa pod nazivom TH Akademija.

Tekuće edukacije odnose se na najnovije trendove u ugostiteljskom sektoru, a provode se u suradnji s konzultantskom tvrtkom HGE Consilio. 

Nezahvalna situacija u kojoj se turističko-ugostiteljski sektor našao uslijed pojave i širenja COVID – 19 virusa poslužila je kao dodatni poticaj za održavanje još jedne u nizu edukacija za zaposlenike Turisthotela. 

Turisthotelova akademija namijenjena je unaprjeđenju znanja i vještina vlastitih zaposlenika, u prvom redu ugostiteljskog kadra, ali i domaćica, recepcionera te ostalih profesija vezanih uz objekte samog Turisthotela. 

Ovog puta, edukacija je prvenstveno usmjerena na ugostiteljski sektor. Suradnja je ostvarena s konzultantskom  tvrtkom HGE Consilio, a tekuće edukacije obuhvaćaju ''tematiku poznavanja vina, piva i koktela, ali i  edukaciju o područjima poput organizacije rada, timskog rada, komunikacije s gostima i prodaje'', navodi  glavni edukator Denis Galić. 

Edukacije će trajati narednih desetak dana, uključuju praktičan i teorijski dio nakon kojeg će polaznici pristupiti polaganju ispita. Polaznici edukacije ostvaruju i certifikat o novostečenom znanju i vještinama. 

Trenutna situacija i problemi s kojima se turističko-ugostiteljski sektor posljednjih mjeseci susreće ne smiju biti opravdanje za pad razine kvalitete ponude. U Turisthotelu smo toga svjesni i sukladno tome nastavljamo s dugoročnim planom unaprjeđenja ponude u svim našim objektima na čelu sa Zaton Holiday Resortom. Ova  edukacije je samo jedan od naših koraka u tom pravcu - poručuju iz tvrtke.  


Reci što misliš!