Biznis

Bontech d.o.o.

Ne čujete dobro, evo kome se obratiti

Ne čujete dobro, evo kome se obratiti

Bontech je tvrtka koja se bavi proizvodnjom i distribucijom proizvoda za sluh i govor. Ova vodeća hrvatska tvrtka ima 30 podružnica u cijeloj Hrvatskoj, a sjedište im je u Splitu.

Nude raznovrsne usluge te proizvode za zaštitu sluha, govorna pomagala, slušalice za komunikaciju i dr. Stručnjaci u ovoj tvrtki mogu vam pomoći sa svim problemima koje se tiču sluha, govora, itd.

Tvrtka Bontech ima više od 50.000 zadovoljnih klijenta tijekom više od 20 godina na hrvatskom tržištu. Isporučila je više od 100.000 slušnih aparata te svojim potencijalnim klijentima nudi besplatan pregled sluha. Bontech ima i najsuvremeniju 3D CAD/CAM tehnologiju koja je precizna i brza. Vrhunsku kvalitetu proizvodu i usluga jamče brojnim certifikatima koje su stekli tijekom svog poslovanja.

Isto tako,imaju ograničenu akciju „Staro za novo“: možete donijeti stari slušni aparat (bilo kojeg proizvođača) i dobiti novi i bolji za povoljnu promotivnu cijenu te besplatnu kontrolu u Bontech poslovnicama. Na svojoj web stranici tvrtka ima blog za one koji žele znati više o temama poput analognih, digitalnih i nevidljivih slušnih aparata, pritiska u uhu, infekcija uha, zaštite sluha na radu, itd.

Tvrtka se bavi uslugama koje uključuju rješavanje problema sa sluhom, rehabilitaciju govora i slušanja (disleksija, disgrafija, disfonija, dislalija, itd.) te (laserski) tretman za tinitus. Što se tiče proizvoda, u ponudi imaj ugovorna pomagala, pomagala za slušanje, slušalice za komunikaciju, proizvode za zaštitu sluha te specijalizirani Connectivity set, tj. digitalna slušna pomagala u setu s pametnim telefonom.

Od proizvoda za zaštitu uha od buke imaju razne varijacije čepića tako da svaka ima svoju namjenu. Primjerice, postoje čepići Bontech Professional koji su za sve grane industrije u kojim buka stvarala nelagodu te čepići Bontech Shooter i Combat namijenjeni lovcima, zaštitarima, vojnicima, itd. Od slušnih pomagala imaju slušne aparate (zaušna, kanalna te digitalna slušna pomagala), pedijatrijska pomagala te baterije za slušna pomagala.


Reci što misliš!