Biznis

evo tko su dobitnici

Najboljim gospodarstvenicima Zadarske županije uručena priznanja

Najboljim gospodarstvenicima Zadarske županije uručena priznanja

U srijedu, 27. studenoga 2019. godine, na drugoj proširenoj sjednici Gospodarskog vijeća Hrvatske gospodarske komore – Županijske komore Zadar uručena su priznanja Zlatna plaketa najuspješnijim trgovačkim društvima na području Zadarske županije za poslovanje u 2018. godini.

Dobitnik priznanja u kategoriji malo trgovačko društvo je Angelina charter d. o. o., u kategoriji srednje trgovačko društvo HSTEC d. d. te u kategoriji veliko trgovačko društvo LTH Metalni lijev d. o. o.

Osim predsjednika HGK – Županijske komore Zadar Darija Jurina te zamjenice gradonačelnika Grada Zadra Jagode Surać, dobitnicima je čestitao zamjenik župana Šime Mršić istaknuvši da je Zlatna je plaketa priznanje kojim se one gospodarske subjekte koji su svojim poslovanjem dokazali da su spremni odolijevati problemima, kojih nije malo, nagrađuje za uspjeh, za upornost, za ustrajnost. Priznanje je to njihovoj kreativnosti, njihovoj poslovnoj hrabrosti koja im nije dozvolila da odustanu pred prvom preprekom, već ih je, dapače, potaknula da dodatno ulože u materijalne uvjete rada i u kadrovski potencijal. U takvim slučajevima, uspjeh nije mogao izostati, a ove uspješne tvrtke postale su i pozitivan primjer drugima.

Zahvaljujući HGK – Županijskoj komori Zadar što je napravila kvalitetan izbor dobitnika, zaključio je kako se u poticanju gospodarskog razvoja ne smije zaboraviti… ono što je, budimo iskreni, i najvažnije – kvalitetan i educiran kadar. Bez ulaganja u kvalitetu kadra, gospodarskog napretka neće i ne može biti.


Reci što misliš!