Biznis

nastavlja se širenje

Otvorena H18 Megastore Gaming Arena u Velikoj Gorici

Otvorena H18 Megastore Gaming Arena u Velikoj Gorici

U Velikoj Gorici je otvorena nova H18 Megastore Gaming Arena. Ovo je 16. H18 Megastore trgovina u Hrvatskoj i nudi velik izbor IT i gaming opreme, pametnih telefona, printera te računalnih komponenti.

U H18 Megastore multibrend IT trgovini možete pronaći cjelokupni asortiman proizvoda branda NOA - NOA pametne telefone i mobitele, NOA Vision televizore i Noaline dodatnu opremu za mobitele. U širokoj ponudi nalaze se HPC stolna računala, prijenosna i tablet računala, pametni telefoni, komponente i periferija za računala, gaming oprema marke E-blue. Odaberite neki od najnovijih naslova igara za sve platforme.

U sklopu trgovine nalazi se i Gaming Arena od 60 kvadrata, šesta u Hrvatskoj nakon Zagreba, Splita, Šibenika, Osijeka i Varaždina. H18 Megastore Gaming Arena opremljena je s 10 vrhunskih HPC gaming računala i instaliranim najnovijim PC igrama kao što su: Fortnite, PUBG, Overwatch, League of Legends, Counter-Strike: Global Offensive.

H18 Megastore Gaming Arena nalazi se u Velikoj Gorici na adresi Trg Kralja Tomislava 9. Povodom otvorenja, 24. i 25. kolovoza svi posjetitelji imat će mogućnost iskoristiti 20% popusta na dio asortimana uz predočenje kupona iz Back-to-School kataloga.

Pozivamo vas da provjerite bogatu ponudu i proslavite otvorenje još jedne H18 Megastore Gaming Arene!


Reci što misliš!