Biznis

u Kaštelima

Pomorac iz Kaštela izrađuje Marole - unikatne kožne cipele, idealan poklon za Dan žena

Pomorac iz Kaštela izrađuje Marole - unikatne kožne cipele, idealan poklon za Dan žena
info.kadar

Originalne kožne cipele Marole od četvrtka će biti moguće nabaviti izravno u proizvodnom pogonu u Kaštelima.

Nova lokacija, nove ideje i novi materijali, ali stara i već poznata kvaliteta ručno rađenih kožnih cipela.

Kreator cipela Marole Vedran Puhar, izravno će se susretati s kupcima koji će u proizvodnom pogonu moći saznati sve o izradi originalnog hrvatskog proizvoda. Uz postojeće modele, posjetitelji će moći pustiti mašti na volju i od ponuđenih boja i dezena kože, tkanine, traka i ukrasa složiiti svoj jedinstveni par Marolica.
 
Nakon skoro dva desetljeća plovidbe po svijetu, kapetan Vedran Puhar ne miruje ni u luci. Uz edukaciju po Italiji, ali i online, Puhar dizajnira, kroji, šije, brusi, lijepi, spaja i pakira unikatne balerinke, mokasinke ili sandale. 
 
U svemu mu pomaže i supruga Danijela koja je zadužena za prodaju te kaže: “ Nakon zimskog perioda kad smo se selili u novi prostor vrijeme je za puštanje Marola u svijet. Za ovu priliku smo pripremili i 10% popusta svima koji na dan otvaranja pogona i trgovine nakon 17 sati dođu odabrati svoj par!” 
 
Kako se otvaranje na adresi Put Sv. Lucije 6 u Kaštel Štafiliću poklapa sa Danom žena, prigoda je ovo i za pokloniti nekome ili sebi Marolice i tako možda dozvati proljeće.


Reci što misliš!