Biznis

htz

Dodjela "Zlatne penkale" 16. svibnja u Malom Lošinju

Dodjela

Nagradu „Zlatna penkala“ Hrvatska turistička zajednica, po 13. put, dodjeljuje najboljim turističkim novinarima za objavljeni materijal o Hrvatskoj na inozemnim tržištima i to u kategorijama za najbolji tiskani materijal (časopisi, novine), za najbolji TV, radio i online materijal i za najbolju blog objavu

Ministar turizma Gari Cappelli sudjelovat će u utorak, 16. svibnja 2017. godine na svečanoj dodjeli godišnje nagrade „Zlatna penkala” koja će se održati u Malom Lošinju s početkom u 19:00 sati, Hotel Bellevue (Čikat ul. 9, 51550, Mali Lošinj).

Nagradu „Zlatna penkala“ Hrvatska turistička zajednica, po 13. put, dodjeljuje najboljim turističkim novinarima za objavljeni materijal o Hrvatskoj na inozemnim tržištima i to u kategorijama za najbolji tiskani materijal (časopisi, novine), za najbolji TV, radio i online materijal i za najbolju blog objavu.

Time se ističe vrijednost profesionalnog pristupa pisanju o Hrvatskoj u stranim medijima te je u konačnici to prigoda za zahvalu predstavnicima medija na doprinosu u promidžbi hrvatskog turizma u svijetu. Kroz projekt „Zlatna penkala“ omogućuje se kontinuirana suradnja i informiranje inozemnih medija o hrvatskom turizmu i samoj regiji koja je domaćin dodjele.

Uz ministra turizma Garija Cappellija, te nominirane novinare iz 15 zemalja, na svečanoj dodjeli nagrade prisustvovat će i direktori Predstavništava HTZ-a te brojni predstavnici iz turističkog sektora. 

U organizaciji svečane dodjele nagrada „Zlatna penkala“ osim Hrvatske turističke zajednice, sudjeluju i Turistička zajednica Kvarnera te turističke zajednice Malog Lošinja i Opatije kao suorganizatori.


Reci što misliš!