Biznis

Dani gastronomije

Zadrani guštali u 250 kg daganja na buzaru

Zadrani guštali u 250 kg daganja na buzaru

Čak 250 kg daganja na buzaru, koje su se kuhale u velikoj tavi pored Gradske lože, pojedeno je u rekordnom vremenu

Na opće veselje mnogih Zadrana, koji su se tijekom jutra zatekli na Narodnom trgu, jutros se u sklopu manifestacije Dani gastronomije u centru Poluotoka upriličila prava fešta od daganja.

Čak 250 kg daganja na buzaru, koje su se kuhale u velikoj tavi pored Gradske lože, pojedeno je u rekordnom vremenu, a Zadrani su imali prilku guštati u toj jedinstvenoj morskoj deliciji koju su pripremali izvrsni kuhari, zaslužni za svu vrhunsku 'spizu' koja se degustirala proteklih dana.

U večernjem programu posljednjeg dana ove manifestacije, u Arsenalu će se održati natjecanje u kuhanju, a sudjelovanje su najavile brojne poznate osobe iz zadarskih javnih krugova.

Oni će se, uz pomoć učenika Hotelijersko-ugostiteljske škole, natjecati u pripremanju najboljih jela, nakon čega će se proglasiti najbolji tim.


Reci što misliš!