Gastro
Tjedan smokve u restaurant-pizzeriji "Pet bunara"
"Šinjorina Smokva" proizvod je obitelji Damjanić-Babac iz zadarskih Poljica i do sada je nagrađena vrijednim nagradama i priznanjima
U sklopu tjedna kojim zadarski restaurant-pizzerija "Pet bunara" obilježavaju Dane smokava, ovoga petka, 12. rujna od 10 do 12 sati, održat će se degustacija pekmeza od svježih ekoloških smokava "Šinjorina Smokva"
"Šinjorina Smokva" proizvod je obitelji Damjanić-Babac iz zadarskih Poljica i do sada je nagrađena vrijednim nagradama i priznanjima. (www.babac.hr )
Glavni kuhar restaurant-pizzerije "Pet bunara" Mario Arbanas, najbolji kuhar Zadarske županije u 2008., priredit će nekoliko jela sa Šinjorinom i svježim ekološkim smokvama.
Vezane vijesti
-
U petak, 13. prosinca, Zimski park na Višnjiku zasjao je u blagdanskom duhu uz dolazak Kamiona Djeda Mraza u organizaciji Auto Hrvatske.
-
Projekt koji prati velebitske pastire od prapovijesti do danas zaokružen je dokumentarnim fotografijama Marka-Lorenza Blaslova!
-
Atmosfera na Trgu Petra Krešimira IV bila je ispunjena toplinom, zajedništvom i radošću, a doček Svete Lucije postao je još jedan nezaboravan trenutak u adventskom kalendaru Paga
-
Djelomice sunčano uz više oblaka u prvom dijelu dana, osobito ujutro na jugu Jadrana gdje će još mjestimice padati kiša.
Izdvojeno
-
Djelomice sunčano uz više oblaka u prvom dijelu dana, osobito ujutro na jugu Jadrana gdje će još mjestimice padati kiša.
-
Topla čokolada jedan je od omiljenijih toplih napitaka diljem svijeta, posebno u hladnim zimskim mjesecima. Bogatog, kremastog okusa i intenzivnog mirisa čokolade, ovaj napitak pruža utjehu i toplinu te budi osjećaj nostalgije i zadovoljstva.
-
Jeste za šah i pivo? Red izazova i red opuštanja uz pivo u pogonu pivovare? Poklonite sebi i svojima jedan 'Christmas chess challenge' i zaigrajte šah s bivšim prvakom Hrvatske!
-
U petak, 13. prosinca, Zimski park na Višnjiku zasjao je u blagdanskom duhu uz dolazak Kamiona Djeda Mraza u organizaciji Auto Hrvatske.
Reci što misliš!