Biznis

Nova radna mjesta

Otvorenje Roses Fashion Outleta u studenom

Otvorenje Roses Fashion Outleta u studenom

Projekt je izveden u 'Village' stilu s s različito oblikovanim kućama u kojima su smješteni restorani i kafići, a posebnost je dječje igralište površine 1.000 četvornih metara

Investitor u Roses Fashion Outlet centar u Svetom Križu Začretje, austrijska Dayland grupa, priopćila je danas da 8. studenog otvara centar uz autocestu A2 Zagreb - Krapina s oko 80 trgovina, u koji je dosad uloženo 30 milijuna eura.

U centru će biti otvoreno gotovo 1.000 radnih mjesta, a na jesen 2010. u sklopu druge faze širenja uz dodatnu investiciju od oko 20 milijuna eura otvorit će se novih 45 trgovina, rečeno je u priopćenju.

Od robnih marki koje će biti zastupljene u centru navode se Sisley, Benetton, Puma, Tommy Hilfiger, Ralph Lauren, Max Mara, Mango, Timberland, Diesel i druge. Proizvodi tih i drugih brandova bit će ponuđeni s trajnim sniženjima od 30 do 70 posto.

Projekt je izveden u 'Village' stilu s s različito oblikovanim kućama u kojima su smješteni restorani i kafići, a posebnost je dječje igralište površine 1.000 četvornih metara.

Outlet centri su koncept koji širem krugu kupaca omogućuje nabavku poznatih svjetskih robnih marki po povoljnijim cijenama.

Outlet centri (tzv. Factory Outlet Center - FOC) najčešće se smještaju uz autoceste u blizini većih gradova i gravitiraju gusto naseljenim urbanim područjima s dobrom prometnom infrastrukturom.


Reci što misliš!