Biznis

Europski tjedan u zadarskoj županiji

Tribina "Korištenje predpristupnih i strukturnih fondova Europske unije u sektoru turizma"

Tribina

U povodu obilježavanja Europslog tjedna u Zadarskoj županiji i ove godine Savjet za europske integracije Zadarske županije organizira niz manifestacija kulturno-obrazovnog, rekreativnog i edukativnog sadržaja.

Među bitnijim događanjima ove godine je tribina "Korištenje predpristupnih i strukturnih fondova Europske unije u sektoru turizma" u organizaciji Međunarodnog instituta za turizam iz Ljubljane, regionalnog razvojnog edukacijskog centra Primuss Fortissimus, HGK Županijske komore Zadar i Županijskog savjeta za europske integracije Zadarske županije.

Tribina  "Korištenje predpristupnih i strukturnih fondova Europske unije u sektoru turizma" održat će se u petak 7. svibnja 2010. godine s početkom u 10 sati u dvorani IMPACT centra u Zadru, u ulici Put Stanova b.b.

Na tribini će se moći doći do vrijednih saznanja koja će gospodarstvenicima u turiznu pomoći u dobivanju sredstava za postojeće i planirane projekte u pretprsitupnom periodu, kao i periodu nakon ulaska republike Hrvatske u Europsku uniju.

Ulaz na tribinu je besplatan.


Reci što misliš!