Biznis

Posao stoljeća

Za 240 milijuna eura prodan najskuplji stan na svijetu

Za 240 milijuna eura prodan najskuplji stan na svijetu

Stan se nalazi u samom središtu Monaca s predivnim pogledom na luku, na krovu ima terasu s bazenom, a u unutrašnjosti knjižnicu, kinodvoranu, bilijarski salon, kraljevski opremljenu blagavaonicu i plesnu dvoranu

Britanski trgovci nekretninama Christian i Nick Candy napravili su posao stoljeća kada su prije deset godina od udovice ubijenog bankara Edmonda Safre za 12 milijuna eura kupili penthaus u Monacu.

Uspješni dvojac stan od 5000 kvadrata prije nekoliko je dana za 240 milijuna eura uvalio neimenovanom šeiku i tom transakcijom zaradio 228 milijuna eura, piše 'Jutarnji list'.

Osim što su ostvarili enormnu zaradu, Christian i Nick će ući u Guinnessovu knjigu rekorda budući da su prodali najskuplji stan na svijetu.

Stan se nalazi u samom središtu Monaca s predivnim pogledom na luku, na krovu ima terasu s bazenom, a u unutrašnjosti knjižnicu, kinodvoranu, bilijarski salon, kraljevski opremljenu blagavaonicu i plesnu dvoranu. Stan iz vremena la belle epoque star je 97 godina i uređen je u tom duhu.

JL/ezd


Dodavanje novih komentara je onemogućeno.