Biznis

Eno gastro ponuda

Povratak autohtonim jelima

Povratak autohtonim jelima

Ceh ugostitelja i turističkih djelatnika Obrtničke komore Zadarske županije podržao je inicijativu regionalnog brendiranja restorana.

Projektom koji je pokrenuo Ceh ugostitelja i turističkih djelatnika Hrvatske obrtničke komore predviđeno je osnivanje lanca restorana koji bi na svojim jelovnicima imali autohtonu eno-gastronomsku ponudu, javlja Radio Zadar.

Ulazak u lanac restorana bio bi na dobrovoljnoj bazi, s tim da će članovi preuzeti obvezu imati zadane jelovnike. Ante Lukačić, predsjednik Ceha ugostitelja i turističkih djelatnika Obrtničke komore Zadarske županije:

'Hrana je danas postala nekako globalna, jednolična, ljudi su zaboravili što se nekada jelo. Jelo se dobro i zdravo, pa vjerujemo da bi ova inicijativa imala dobar odaziv i vlasnika i gostiju', kazao je Lukačić.


Dodavanje novih komentara je onemogućeno.