Biznis

U trgovačkom centru Supernova

Tisuće Zadrana pohrlilo na "Late night shopping"

Tisuće Zadrana pohrlilo na

Sinoć je od 20 do 23 sata uspješno je održan prvi veliki Late Night Shopping Supernova centra Zadar. Obilježila ga je rekordna dnevna posjećenost od 26.000 posjetitelja, od kojih je velika većina došla u večernjim satima uživati u super popustima i veseloj atmosferi u centru.

 

Usprkos ogromnoj gužvi, uspješno je reguliran promet automobilima na parkiralištu i prilaznim prometnicama, a trgovine unutar centra su se dodatno angažirale kako bi smanjile redove na blagajnama i garderobama.

U Supernova centru je zaživjela prava mala feštica u u kojoj su uživali kako domaći tako i strani posjetitelji. Za to se dodatno pobrinula Uprava centra koje je organizirala i bogat zabavni program uz poznata lica - stilista Nevena Ciganovića. Onje na svoj jedinstven i otkačen način "preobrazio" dvoje hrabrih kandidata koji su se bez razmišljanja prepustili modnim savjetima te naposlijetku bili prezadovoljni novim stylingom (odjeveni u trgovinama partnerima makeovera: Hervis, Mana Moda, S.Oliver te Accessoires Papilio). Odabranu odjeću su kandidati dobili na dar!

Za vođenje programa na terasi Coffe Republic bara bio je zadužen spontani i vječno duhoviti voditelj Ivica Štorić, uz asistenciju pjevačice i vizažistice Martine Thomas, koja je ujedno vodila kozmetički makeover zainteresiranih posjetiteljica, te otpjevala live izvedbu poznatih svjetskih hitova uz klavirsku pratnju.

Dodatna atrakcija je bio i Nagradni zid sa 500 polja na kojem su najbrži posjetitelji koji su u centru od 20 do 23 sata potrošili minimalno 100,00 kn imali priliku osvojiti više od 200 nagrada.


Dodavanje novih komentara je onemogućeno.