Biznis

Najavljujemo

Forum o urbanoj sigurnosti na Zagrebačkom Business Summitu

Forum o urbanoj sigurnosti na Zagrebačkom Business Summitu

Hrvatska udruga menadžera sigurnosti (HUMS), organizira prvi međunarodni ZAGREBAČKI FORUM O URBANOJ SIGURNOSTI 2015. - DANI PREVENCIJE KRIMINALITETA, koji će se održati 16. i 17. rujna 2015. u Zagrebu, Zagrebački Velesajam - Zagreb Business Summit.  

 

Na forumu će se razgovarati o konceptu grada i javnog prostora, te participaciji građana u ostvarivanju urbane sigurnosti, dok je fokus foruma usmjeren na primjetan problem „VANDALSKIH GRAFITA".

Oni danas narušavaju atraktivnost naših zajednica, umanjuju vrijednost nekretnina ali i ohrabruju devijantno ponašanje adolescenata. Istovremeno, mnogi europski gradovi razvijaju koncept ulične umjetnosti kroz projekt tzv. kontroliranih zidova, na kojima kreativne i talentirane osobe mogu ostvariti vlastite umjetničke dosege.

''Kao posebne goste najavljujemo: dr. Kerstin Dressel, sa SINE-Instituta iz Münchena, koja će predstaviti Europsku On-line platformu za upravljanje grafitima,  Franza Kratzera, predstavnika Grada Beča koji će predstaviti bečki model upravljanja grafitima. Također, gost iz Austrije, Karl Brunnbauer predstaviti će Europsku asocijaciju „Susjedstva gledaju"  kao jedan od suvremenih modela prevencije kriminaliteta u zajednicama u kojima participiraju sami građani.

Pridružite nam se u uspjeh dvodnevne  konferencije predstavljanjem kao aktivni sudionik, koji će nakon foruma biti obogaćen novim europskim i domaćim iskustvima, znanjima i spoznajama koje će te moći ugraditi u razvoj urbane sigurnosti vlastite zajednice.

Mnogo je koraka kojima možemo doći do ljepših, urednijih, sigurnijih zajednica. Neka jedan od tih koraka bude vaše sudjelovanje na Zagrebačkom forumu o urbanoj sigurnosti 2015.''


Dodavanje novih komentara je onemogućeno.