Biznis

Sudjelovanje je u potpunosti besplatno

13. sezona Sajma Karijera u bijelom - Europski poslodavci u zdravstvu dolaze u Hrvatsku

13. sezona Sajma Karijera u bijelom - Europski poslodavci u zdravstvu dolaze u Hrvatsku

Careers in White International, tvrtka koja organizira zdravstvene sajmove, najavljuje svoju trinaestu sezonu evenata koji će biti održani u europskim državama kao što su: Španjolska, Portugal, Italija, Hrvatska, Bugarska, Grčka, Mađarska te Rumunjska.

 Od 2008. Careers in White International kreirao je zajednicu koja broji stotine zdravstvenih regrutera I tisuće zdravstvenih profesionalaca kako bi obje strane kroz naše platforme I događaje bile u neprestanom kontaktu.

Novu sezonu tvrtke prokomentirala je I managerica prodaje Corina Pop: "Uvijek smo obraćali pažnju na podudaranje želja naših kandidata i poslodavaca. Ova sezona obećaje još više uspjeha. Uz nove regrutere I dugogodišnje partnere, dovodimo još više mogućnosti zaposlenja za naše kandidate, nudeći im posao I uvijete rada za kojima tragaju."

Zdravstveni  djelatnici pozvani su da nam se pridruže na našim sajmovima u:

Splitu - u petak, 02.11.  u trajanju  12:00 - 18:00 u hotelu Park,

Rijeci -  u subotu, 03.11. u trajanju 10:00 - 16:00 u hotelu Neboder

Zagrebu - u nedjelju, 04.11. u trajanju  10:00 - 16:00 u hotelu Dubrovnik

Najatraktivnije ponude pronalaze se u Švedskoj, Norveškoj i Danskoj gdje iznos plaće mogu doći do 12.500 € mjesečno za liječnike specijaliste. Regruteri iz zemalja kao što su Ujedinjeno Kraljevstvo, Francuska I Njemačka također imaju primamljive ponude gdje plaće za liječnike specijaliste mogu doći do 10.500 € mjesečno.

Izlagači imaju odličnr poslovne prilike za sve zdravstvene djelatnike uključujući primamljiva primanja te ugodnu i profesionalnu radnu okolinu u prestižnim bolnicama i klinikama. Večina regruterskih tvrtki nudi i besplatan tečaj jezika, i to i za kandidate i njihove obitelji, pomoć u pronalasku posla bračnom partner, pomoć u pronalasku privatnog smještaja ili plaćene letove.

Medicinske sestre/tehničari iznimno su cijenjeni i popularni u Europskim zemljama, posebice u Ujedinjenom Kraljevstvu, Irskoj i Njemačkoj. Plaće počinju od 2.200€ mjesečno i rastu ovisno o iskustvu i specijalizaciji. Na Careers in White sajmu dostupne su stotine poslova, poslodavci nude dosta prednosti, uključujući i razdoblje treninga.

Sudjelovanje je u potpunosti besplatno te savjetujemo sudinicima da donesu svoje životopise na sajam. Više informacija i detalja možete pronaći na web stranici www.careersinwhite.com.


Dodavanje novih komentara je onemogućeno.