Biznis

Još malo do cilja

Brlog: Nastavlja s kampanjom za otvaranje prve zadružne pivovare

Brlog: Nastavlja s kampanjom za otvaranje prve zadružne pivovare

Nakon uspješnog prvog dijela crowdfunding kampanje i prikupljenih 10. 148 američkih dolara, u protekla dva tjedna, zadarske pivarke Ana Teskera i Maja Šepetavec nastavljaju s kampanjom za otvaranje prve hrvatske zadružne pivovare.

Cilj je prikupiti  iznos od 13.000 dolara  za kupnju većeg kuhala s kojim bi cure neovisno mogle kuhati u Zadru. U tu svrhu su na stranici kampanje - igg.me/at/brlog , ponovile nagrade koje su se pokazale najtraženijima i bile rasprodane u prvim danima kampanje. Tako možete ponovno kupiti točeno pivo za vašu feštu ("Draft beer for your party"), a koje će vam osobno biti dostavljeno i prezentirano! Također je ponovljena i nagrada "How to brew", odnosno tečaj kuhanja piva u Zadru. Provedite jedan dan s njima i naučite kuhati pivo te ga poslije odnesite doma i ponosno predstavite svojim prijateljima!

Također, u zadarskom Coworking centru COIN 23. ožujka popodne odražati će se predavanje na temu grupnog financiranja (crowdfundinga), zadrugarstva i ovog projekta. Popis predavača bit će najavljen na FB stranici Brloga (fb.me/BRLOGpivovara), kao i točno vrijeme te će se tamo moći i prijaviti za sudjelovanje, a sama prezentacija bit će besplatna. Želja je upoznati građane s ovim modelom poslovanja i financiranja te pomoći drugima zainteresiranima da svoje ideje provedu u djelo.

Ujedno vas pozivamo da i dalje dijelite njihovu priču i prije svega da ih podržite na razne načine:  kupnjom six pack piva u platnenoj Brlog torbi, gajbe piva, Brlog majice, otvarača, pivskog tečaja, točenog piva ili pak - pivskog odmora u Zadru! Za one bez kreditne kartice ili Pay Pal-a - javite im se direktno na brlog.pivovara@gmail.com!

Podržavanjem Brloga pomaže se pokretanje dobrih ideja po principu društveno odgovornog poduzetništva, koje se temelji na dobrobiti lokalne zajednice.

Nadamo se da će prikupiti željeni iznos i već početkom ljeta svi ćemo skupa ćakulati uz domaće pivo u Varoši!


Dodavanje novih komentara je onemogućeno.