Biznis

Bosna i Hercegovina, Austrija, Italija, Slovenija i Crna Gora

Booking.com: Top pet destinacija za obiteljski odmor

Booking.com: Top pet destinacija za obiteljski odmor

Top pet destinacija koje obitelji iz Hrvatske posjećuju su Bosna i Hercegovina, Austrija, Italija, Slovenija i Crna Gora

S obzirom na to da su putovanja u inozemstvo današnjim obiteljima sve dostupnija, prilikom odabira odredišta cijeli vam je svijet na dlanu.

Bilo da se odlučite za sunčanje i opuštanje ili pustolovinu i aktivan odmor, obiteljski odmor može biti vrhunac godine i pružiti vam nezaboravne uspomene.

Booking.com, vodeća svjetska tvrtka za povezivanje putnika s najširim izborom najboljih smještajnih objekata, danas je otkrila najpopularnije destinacije za hrvatske obitelji, koju vrstu putovanja hrvatske obitelji preferiraju, poput razgledavanja ili odmora na plaži kao i top 10 faktora koje uzimaju u obzir prilikom rezervacije.

Top pet destinacija koje obitelji iz Hrvatske posjećuju su Bosna i Hercegovina, Austrija, Italija, Slovenija i Crna Gora.

Uz više izvrsnih smještajnih objekata od bilo kojeg drugog branda za putovanja u svijetu, od malih neovisnih hotela do luksuznih smještaja s 5 zvjezdica, privatnih smještaja, apartmana, kućica na drveću pa čak smještaja na brodu, hrvatske obitelji sasvim će sigurno pronaći savršen smještaj u ovim popularnim odredištima.


Dodavanje novih komentara je onemogućeno.