Biznis

U zgradi na oko 1800 metara četvornih u ulici Matije Škarića 2

U Zadru otvorenje novog poštanskog ureda

U Zadru otvorenje novog poštanskog ureda

S uloženih oko 5 milijuna kuna Hrvatska pošta u Zadru otvara novi poštanski ured u Gaženici. Podatak je važan jer će se značajno rateretiti zgrada i promet oko Glavne pošte na Relji, a korisnicima od područja Crvenih kuća prema Gaženici omogućiti dostupnije poštanske usluge, prenosi Radio Zadar.

U zgradi na oko 1800 metara četvornih u ulici Matije Škarića 2, iza hotela PORTO Hrvatska pošta od idućeg ponedjeljka otvara novi poštanski ured. Tako će ubuduće korisnici iz ovoga dijela grada pakete i pošiljke preuzimati u novom uredu, a moći će koristi i ostale usluge pošte.

''Našim korisnicima izlazimo ususret jer će dio grada prema Gaženici, znači Sinjoretovo, Dračevac, dio Crvenih kuća, Ričina pa do Bulevara pripadati novom uredu pa će sve pošiljke i pakete preuzimati u našem novom uredu u Gaženici. Na novu lokaciju Hrvatska pošta seli i vozni park s Relje'', ističe Marin Dvornik, zadužen za upravljanja mrežom poštanskih ureda na području tri županije i naglašava da glavna pošta na Relji i dalje nastavlja s radom:

''Taj poštanski ured ostaje. Seli se administracija i ono zbog čega će građani, a posebno stanovnici Relje biti radosni da selimo i naš vozni park s Relje''.

Tako će ubuduće ulica Kralja Držislava, koja je zbog zakrčenosti vozilima onemogućavala normalno kretanje pješacima, sada dijelom biti rasterećenija. Podsjetimo da je u cilju rasterećenja glavne pošte na Relji početkom ljeta na Putu Petrića otvoren ured sličan ovom koji se uskoro otvara u Gaženici.


Dodavanje novih komentara je onemogućeno.