Događaji

HAK

Autocesta A1 između čvorova Sveti Rok i Rovanjska otvorena za sav promet

Autocesta A1 između čvorova Sveti Rok i Rovanjska otvorena za sav promet
Slaven Branislav Babic/PIXSELL

Autocesta A1 između čvorova Sveti Rok i Rovanjska otvorena je za sav promet od 12:05.

Zbog jakog vjetra samo za osobna vozila otvorena je Jadranska magistrala (DC8) između Novog Vinodolskog i Senja te od Karlobaga do Svete Marije Magdalene;

- zabrana za autobuse na kat, vozila s priključnim vozilom i motocikle (I. skupinu vozila): autocesti A7 između čvorova Rijeka istok i Šmrika;

- zabrana za autobuse na kat, vozila s priključnim vozilom, motocikle, dostavna i vozila s natkrivenim teretnim prostorom (I. i II. skupinu vozila):

Jadranska magistrala (DC8) između Bakra i Novog Vinodolskog te Senja i Karlobaga;
DC99 čvor Križišće-Križišće; LC58107 Kraljevica-čvor Križišće.

Na Krčkom mostu zabrana je za motocikle, prikolice za stanovanje, kamp prikolice s tri ili više osovina, kombi vozila visine preko 1,9 m, autobuse na kat i autobuse duplih osovina koji vuku prikolicu, osobna vozila koja vuku malu prikolicu s jednom osovinom (I. skupinu vozila).

Kolnici su mjestimice mokri i skliski, a na cestama u unutrašnjosti ponegdje ima razmočenog snijega. Zbog niskih temperatura moguća je poledica na vlažnim dijelovima kolnika, posebice na mostovima i nadvožnjacima.

Pozivamo vozače da brzinu i način vožnje prilagode uvjetima na cestama, pripaze na sigurnosnu udaljenost između vozila i ne kreću na put bez zimske opreme.


Reci što misliš!