Zabava

turneja povodom 45. godina karijere

Grdovićeva slavljenička turneja “Evo mene moji ljudi” započinje sljedeće subote na Gripama!

Grdovićeva slavljenička turneja “Evo mene moji ljudi” započinje sljedeće subote na Gripama!

Zajedno s kraljem dalmatinske zabave na sceni i posebni gosti: Tiho Orlić, Učiteljice, Frano Pehar & Tarapana i Davor Borno

Sve je spremno za koncertni spektakl Mladena Grdovića „Evo mene moji ljudi” koji će se održati na Gripama u Splitu u subotu, 5. listopada, s početkom u 20 sati. Splitski je koncert početak velike koncertne turneje kojom kralj zabavne glazbe i dalmatinske fešte obilježava 45 godina uspješne karijere.

Split se već uvelike priprema za ovaj koncertni spektakl od kojeg nas dijeli nešto manje od tjedan dana, a veliko Mladenovo slavlje pred najdražom splitskom publikom uveličat će i posebni gosti - Tiho Orlić, Učiteljice, Frano Pehar & Tarapana te Davor Borno. Uz njih, na koncertu će se pojaviti i gosti iznenađenja.

Svoj su zajednički dolazak na Mladenov koncert najavili i neki od naših najpoznatijih i najdugovječnijih glazbenih menadžera koji se okupljaju na ovom koncertnom slavlju kako bi čestitali Mladenu na važnom jubileju. Tako će se u publici naći Vladimir Mihaljek Miha, Ivica Bubalo, Damir Karaman, Branko Pajić i drugi.

„Mladen je zadnji bastion Dalmacije! Nakon Miše, Olivera i Hrnića, trebamo ga čuvati kao oči u glavi!“, istaknuo je Ivica Bubalo ususret dolasku na Mladenov koncert. A Mladenu su uspješan koncert poželjele i brojne kolege.

„Dragi Mladene, legendo naša, čestitam ti 45 godina uspješne karijere i moje će srce biti s tobom sljedeće subote, u mome Splitu. Neka koncert na Gripama bude lipi i veliki spektakl”, poručila je Mladenu Lidija Bačić.

 „Želio bih Mladenu ovim putem javno čestitati 45 godina velike karijere i ostavštine lipih pisama. Želim mu od srca još puno godina lipe karijere“, poručio je u svojoj čestitci Alen Nižetić, a čestitkama se pridružio i Zlatko Pejaković.

„Žao mi je što i ja ne mogu zapjevati s vama na Gripama. Čestitao bih Mladenu od srca i poručio publici – koncert na Gripama će biti prava fešta, zato dođite i ludujte s Mladenom”, poručio je Zlatko Pejaković koji će biti Mladenov gost na drugom koncertu u sklopu slavljeničke turneje, 11. listopada u Osijeku. A nakon osječkog koncerta, slavljenička turneja Mladena Grdovića „Evo mene moji ljudi” nastavit će se 15. studenog u Karlovcu, 23. studenog u Rijeci i 30. studenog u Čakovcu.

Uz aktualni hit Mladena Grdovića „Sveta zemlja Dalmatina” koji je osvojio srca publike u rekordnom roku, Mladen je kroz godine svojoj vjernoj publici darovao niz bezvremenskih hitova. Pjesme kao što su „Evo mene moji ljudi”, „Dalmatinac sam”, „Nije u šoldima sve”, „Oči boje lavande”, „Tu je moj dom”, „Bolje živim nego ministar”, Sve za ljubav”, „Bacit ću mandolinu” i mnoge druge ispisale su povijest hrvatske zabavne glazbe, a sve će ih splitska publika imati priliku čuti na velikom koncertu na Gripama u subotu, 5. listopada.

Sve Mladenove ljubavne pjesme kao i one koje su posvećene moru, njegovoj Dalmaciji i bogatom kulturnom nasljeđu dalmatinskog kraja, obilježile su njegovu bogatu karijeru, a u posljednja četiri desetljeća, gotovo da nema fešte na kojoj se ne pjeva neka od njegovih pjesama.

A sad je na redu najveća dalmatinska fešta u Splitu, u subotu, 5. listopada u na Gripama, na kojoj Mladen Grdović garantira višesatnu zabavu bez premca! 

Svim obožavateljima Mladena Grdovića preostaje još samo da požure po svoje ulaznice koje mogu nabaviti online u sustavu Eventima, a uz online prodaju, ulaznice se mogu kupiti i na ovlaštenim prodajnim mjestima mreže Eventima.


Reci što misliš!