Zabava

Poznati i slavni

Russell Brand optužen za silovanje, seksualni napad i zlostavljanje

Russell Brand optužen za silovanje, seksualni napad i zlostavljanje
Screenshot/YouTube

Glumac Russell Brand optužen je za silovanje, seksualni napad i emocionalno zlostavljanje tijekom sedmogodišnjeg perioda

Kako prenosi The Times, njega su za ovo optužile četiri žene, a sve se, navodno, dogodilo na vrhuncu njegove slave.

Tvrdi se da se sve dogodilo između 2006. i 2013. godine, kada je Russell Brand bio voditelj BBC radija 2 i Kanala 4, prije nego što je postao holivudska zvijezda.

Ove stravične optužbe dospjele su u javnost nakon što je Russel u petak na svoj “Youtube” kanal postavio video u kom oštro demantira “veoma ozbiljne optužbe koje su se pojavile na njegov račun”.

“Kao što sam opširno pisao o tome u svojim knjigama, bio sam kroz prošlost vrlo, vrlo promiskuitetan”, rekao je on, između ostalog u snimku.

“Tijekom tog vremena promiskuiteta, odnosi koje sam imao apsolutno su uvijek bili sporazumni. Tada sam uvijek bio transparentan oko toga, gotovo previše transparentan, a transparentan sam i sada. Pitam se čiji interes stoji iza svega”, dodao je glumac.

Kako se navodi u izvještajima koje je prenio “The Times”, jedna žena tvrdi da ju je Brand silovao “pribivši je uza zid”, a druga tvrdi da ju je glumac napao kada je on imao 31 godinu, a ona tek 16 godina.

Ona je rekla i kako ju je glumac nazivao “djetetom” tijekom “emocionalno nasilne i kontrolirane veze koja je trajala tri mjeseca”, rekao je.

Treća žena istaknula je da ju je komičar, navodno, seksualno napao dok je radila s njim u Los Angelesu i tvrdi da joj je prijetio tužbom ukoliko nekome nešto bude rekla. Četvrta žena tvrdila je da ju je Brand seksualno napao, ali i fizički i emocionalno zlostavljao.

Glumac je optužbe demantirao.


Reci što misliš!

 Izdvojeno