Zabava

lajnap u hnk zadar

Na "dejtu" s najboljim hrvatskim komičarima

Na
facebook

Bili smo na "dejtu" s najboljim hrvatskim komičarima! Popularna ekipa okupljena kroz "Lajnap" koja održava na životu stand up comedy scenu u Hrvatskoj i to radi vrhunski spustila se na more, u Zadar, u Hrvatsko narodno kazalište, gdje su se pobrinuli da danas osjetimo trbušne mišiće.

A kako i ne bi kada je već dolaskom na pozornicu Goran Vugrinec ''probio led'' i zagrijao publiku koja na ovim nastupima nerijetko zna biti suzdržana - a nema razloga za to.

Prekidanje komičara reakcijama, aplauzom, dodatni je bonus guštanja u ovoj formi izvedbene umjetnosti. Možda je to neskromno za reći, ali umjetnost je biti sam na sceni, ogoljen i svojim intimnim razmišljanjima i zapažanjima uspjeti nasmijati različite ''vrste ljudi"!

Sam koncept Dejtnajta zamišljen je kao kolaž Lajnap-ovaca, posvećen muško ženskim odnosima. Osim Vugrineca, bili su tu još i Aleks Curać Šarić, Vlatko Štampar i Saša Turković. 

Što su nam to oni sve ispričali? Bolje rečeno, što nisu! Neiscrpan je materijal muško ženskih odnosa, bilo da se govori o "prijateljstvu s povlasticama", vezi od mjesec dana, braku od sto godina...

Primjerice, Vugrinec živi s Dragom godinu dana, ali kaže - ona to ne zna. Pita se i je li muževnost nestala pojavom električnih romobila.

Što smo sve naučili na Dejtnajtu?

Razlika između muškog i ženskog uma je u rečenici ''Nemam što obući''.

Tajna dobrog seksa u vezi je kada muškarac počne čistiti kupaonicu.

Žene traže vrijeme. Da saslušaš njihovu priču i evo prilike!

Ne dopisuješ se s Njom, nego sa njezinim Stožerom!

Da frajeri imaju mengu ne bi ni dolazili na posao i nitko ih ne bi ništa pitao. 

Žene više vide nijanse i sklone su uređivanju svojih mužjaka. U ozbiljnijim vezama još i više.

Prvo dijete imaš jer se zajebeš, a drugo za nedajbože!