Zabava

let3

Prlja i Mrle imaju poruku za Sloveniju

Prlja i Mrle imaju poruku za Sloveniju
Goran Kovačević/PIXSELL

Povodom nastupa u Ljubljani, objavili su još dva remixa - 'Moron Mix' nastao u suradnji sa Sašom Wellesom i 'Club Remix' nastao u suradnji s Marinom Finessom.

S još svježim dojmovima s nastupa u Liverpoolu i pohoda na Europu, gdje su Let3 vrhunski svijetu predstavili svoju Hrvatsku i Rijeku na 67. natjecanju za pjesmu Eurovizije te se ponosno vratili kući kao 13. ukupnom poretku i 7. po glasovima publike, večeras će brojne svevremenske hitove zasvirati pred slovenskom publikom u Kinu Šiška. 

Pojačani dodatnom četveročlanom brass sekcijom, obećavaju i ‘’big big light show’’, rekao nam je Mrle uz poruku: 'Slovenija, eo nas kuuiš!’, a Prlja se nadovezao pozivom na koncert:

‘’Hej, hej, Slovenija ide naprijed...objavljujemo još dva remixa grande Mame ŠČ! Pozdravljam sve naše prijatelje u Sloveniji, vidimo se  u Kinu Šiška!"

Povodom nastupa u Ljubljani, objavili su još dva remixa - 'Moron Mix' nastao u suradnji sa Sašom Wellesom i 'Club Remix' nastao u suradnji s Marinom Finessom. 

Let 3 su i dalje traženi na svim platformama  – nastup iz polufinalne večeri Eurovizije na prvoj poziciji trendinga bio je gotovo dva tjedna, a broji već više od 6 milijuna pregleda. 'Mama ŠČ!’ po sedmi je put zasjela na broj #1 nacionalne top liste HR Top 40, na kojoj se nalazi već 17 tjedana, a među najslušanjima je i na Billboard Top Croatia gdje se trenutno nalazi na 16. poziciji. Na YouTubeu 'Mama ŠČ!' ima  preko 22 milijuna pregleda, na Spotifyu preko 5 milijuna streamova, dok ostali video zapisi broje preko 100 milijuna pregleda. Uz broj jedan na nacionalnoj top listi i najvišu 6. poziciju na Billboard Top Croatia, Let 3 s Mamom ŠČ! našli su se i na top listama Islanda na 37. poziciji i Litve na 24. poziciji.

 


Reci što misliš!