Zabava

povratak u rijeku

Prlja (Let 3): Naradili smo se kao konji

Prlja (Let 3): Naradili smo se kao konji
Goran Kovačević/PIXSELL

Let 3 napokon je stigao do pozornice u Rijeci zlatnim traktorom. Publika je oduševljeno skandirala dok su se penjali na binu.

"Ovo je izvan svih očekivanja. Hvala vam na podršci. Nadam se da smo svojim angažmanom i trudom ispunili vaša očekivanja iako nas za to baš briga, nama je bilo super", rekao je Prlja s pozornice.

"Naradili smo se kao konji, ali napravili smo nešto i tako to treba biti u životu, treba šljakati i delati. Dirnuti smo ovim dočekom. Što drugo reći nego hvala. Nadam se da ćemo i dalje ispunjavati vaša očekivanja i puniti vas našom energijom kao što i vi punite nas", dodao je.

Dečki su od građana dobili i tortu i šampanjac te su zatim šampanjcem prskali publiku.

S pozornice se zaorila Mama ŠČ!, a publika je odmah počela pjevati u glas. Osim ove pjesme, letovci su još otpjevali i Riječke pi*ke te Izgubljeni.

Iako su od žirija dobili samo 11 bodova (8 od Srbije i 3 od Portugala), Let 3 je od publike dobio visokih 112 bodova. Bio je to sedmi najveći broj glasova publike u nedavnom finalu Eurosonga, što znači da bi Let 3 samo po glasovima publike ušao u top 10 na sedmom mjestu.