Zabava

više od 40 glazbenih imena

Sve je spremno za peti jubilarni Sea Star Festival!

Sve je spremno za peti jubilarni Sea Star Festival!
Jelena Ivanović, Marko Lopac

Čekanju je konačno došao kraj! Službeno drugi najposjećeniji prošlogodišnji hrvatski festival i događaj kojim se lansira turistička sezona spreman je otvoriti svoje ulaze kako bi primio više desetaka tisuća fanova pristiglih iz više od 40 zemalja svijeta.

Najjači mamac za masovni dolazak u Umag je jak internacionalno – regionalni lineup na čijem čelu stoje electro punk velikani The Prodigy s najočekivanijom turnejom godine, lobalni hitmaker Robin Schulz, house velemajstor Mahmut Orhan, techno superzvijezda Indira Paganotto, trap kraljica Senidah, nenadmašni Hiljson Mandela i mnogi drugi. I ove godine Sea Star postavlja nove produkcijske standarde festivalskim pozornicama koje su među najjačima ikad postavljenim na Jadranu. Kompletan prostor umaškog Stella Maris Resorta Plava Laguna već je jučer bio spreman za početak, a publici i Exitovom organizatorskom timu na ruku je krenulo i vrijeme jer se za cijelu Istru od 18. do 21. svibnja očekuje toplo vrijeme, bez kiše i s temperaturama do 22 stupnja! Povoljnije ulaznice po predfinalnim cijenama mogu su kupiti još danas do kraja dana, prije čemu se može uštedjeti čak 21 euro u odnosu na sutrašnju finalnu cijenu.

Sea Star Festival i ove će godine lansirati novu festivalsku i ljetnu sezonu, sjajnim programom i energičnim nastupima više od 40 glazbenih imena, a sve će odvijati na desetak festivalskih pozornica i zona smještenih tik uz more, a detaljna satnica dostupna je na stranicama festivala

Welcome Party // četvrtak, 18. svibanj

Festival će svoja vrata otvoriti u četvrtak, 18. svibnja u 20 sati, popratnim programom partyja dobrodošlice, koji će se odvijati na pozornici Electric Waves, uz nastupe DJ čarobnjaka Recep, SMT#nG, VIIITO, Marcel, Pablo Panda i Aldo Morro, a ulaz je slobodan.

 

Dan 1 // petak, 19. svibnja od 19:00

Glavni festivalski program započinje u petak, 19. svibnja. Vrata se otvaraju u 19 sati, a prvi nastupi počinju u 20 sati, i od tog trenutka na Tesla Main Stage kreću moćni nastupi najvećih svjetskih i regionalnih glazbenih imena, među kojima su globalni hitmaker Robin Schulz, house velemajstor Mahmut Orhan, regionalna trap kraljica Senidah, trap ikona Hiljson Mandela, slovenske indie-rock snage Joker Out…kao i moćnih techno b2b setova, koje će na pozornici Nautilus Arene prirediti Daria Kolosova, Etapp Kyle, Marko Nastić, Dejan Miličević, DJ Jock i Shipe. Electric Waves scenom komandirat će Ilija Rudman, Marin Biočić, Teo, Laseech i Grenco b2b Ivan Erjavec, dok je Silent Octopus u rukama DJ Dirtyja, Djure, XLX-a i Mr Fanatica.

 

Dan 2 // subota, 20. svibanj od 19:00

Druge večeri na Tesla Main Stage stiže jedna od trenutno najtraženijih svjetskih turneja - ona electro-punk velikana The Prodigy, a glavnu festivalsku pozornicu preuzet će i techno superzvijezda Indira Paganotto, hip-hop duo Krankšvester, trap kolektiv Podočnjaci…dok će Nautilus Arena biti ispunjena trap zvukom i nastupima vodećih regionalnih imena kao što su Grše, Masayah, Miach, Fox & Surreal, Ružno Pače, 30zona, Buntai i drugi. Electric Waves donosi nastupe Marcela, Ian F-a, Bronskog, Kalija, Innaca i Koraka, a Silent Octopus isti lineup kao u petak.

 

Closing Party // nedjelja, 21. svibanj do 12:00

Festival će završiti Closing Partyjem, koji će trajati do podneva u nedjelju, 21. svibnja, a za koji će se s Electric Waves pozornice pobrinuti Bronski, Marin Biočić, Ian F i Marcel.

 

I ovogodišnji Sea Star tradicionalno će donijeti zanimljive društveno - odgovorne aktivnosti među kojima se posebno ističe panel “Razvoj turističke ponude van sezone” fokusiran na jednu od glavnih misija festivala. Uz panel svi posjetitelji u laguni Stella Maris 19. i 20. svibnja moći će se informirati, ali i aktivno uključiti u kampanje koje za temu imaju očuvanje životne sredine kao što je RECAN-ova Pixelata, kao i veliku humanitarnu akciju Stars4Kids.

Dva centralna dana festivalski ulazi bit će otvoreni od 19:00 do 03:00, dok će program trajati najmanje do 05:30. Mjesta za zamjenu festivalski vouchera za narukvice radit će u četvrtak, od 16h do ponoći, te u petak i subotu od 10:00 do 03:00 te se publika poziva da čim prije dođe obaviti zamjenu kako bi izbjegli gužvu na ulazu. Kao i prošlih godina kompletno plaćanje na festivalu bit će uz korištenje Sea Star kartice za bezgotovinsko plaćanje.

Sve ključne informacije o festivalu i ove su godine nadohvat ruke, u Sea Starovoj Woov aplikaciji. 

Još danas je u prodaji dostupan ograničen kontingent festivalskih ulaznica po predfinalnoj cijeni od 49 eura. Uz njih u ponudi su i jednodnevne ulaznice od 29 eura i VIP Gold ulaznice te Onstage Experience VIP, koji daje pristup glavnim pozornicama. Predfinalna cijena festivalskih ulaznica za 21 euro je niža od finalne cijene koja će biti na snazi na dan festivala.