Zabava

otkriven misterij

Tko su djeca kojima su članovi Leta 3 pokrili oči na svojim majicama?

Tko su djeca kojima su članovi Leta 3 pokrili oči na svojim majicama?
Sanjin Strukić/PIXSELL

Dizajnerica kostima Leta 3 otkrila tko su djeca čija su lica članovi benda nosili na potkošuljama na nastupu u polufinalu.

Grupa Let 3 plasirala se u finale Eurosonga, a na nastupu u polufinalu veliko zanimanje javnosti izazvale su njihove potkošulje s dječjim licima i crnim trakama preko njihovih očiju, piše Showbuzz.

Mnogi su se pitali tko su djeca čija su lica imali na majicama, a misterij je razriješila dizajnerica Lana Letović Perčin, koja je zaslužna za lude kostime letovaca.

Letovci su majice sa svojim fotografijama iz djetinjstva nosili ispod kostima inspiriranih uniformama, koje su skinuli tijekom nastupa, a uz njih su imali samo još bijele gaće.

Još golišavije izdanje odabrali su za nastup u jednom liverpulskom drug klubu, gdje su pjevali nakon prolaska u finale, a tamo su se skinuli u prozirne kombinezone i tange, te su u stražnjice zataknuli ruže.

Osim svojim otkačenim stajlinzima, eurovizijske fanove osvojili su i pjesmom “Mama ŠČ!“, pa smo tako u polufinalu Eurosonga imali priliku čuti kako cijela liverpulska Arena s njima uglas viče “ŠČ!”.

Puno veće šanse za pobjedu sada im daju i kladionice, pa nam preostaje vidjeti što će se dogoditi u finalu u subotu 13. svibnja, no prije toga nas čeka još jedno polufinale u četvrtak 11. svibnja.


Reci što misliš!