Zabava

od 31. srpnja do 2. kolovoza

Veliki party na Pozdrav suncu u Zadru po treći put!

Veliki party na Pozdrav suncu u Zadru po treći put!
Iva Pejković

VIDEO: Veliki party na Pozdrav suncu u Zadru po treći put! Sunset festival danas je predstavljen u prostorijama Turističke zajednice Grada Zadra.

Medijima su se obratili Mario Paleka, direktor Turističke zajednice Grada Zadra, Drago Vukelić (BSH events) i Nina Begonja (Selected Croatia).

Čeka nas sjajna zabava za ljubitelje elektronske glazbe, a Zadar je idealno mjesto, i na svojevrsni način, uspavani div kojega treba probuditi, poručila je danas Begonja.

Najzvučnije ime svakako je američki DJ Roger Sanchez! Novost je i to što će se postaviti custom made pozornice.

Zadrane i njihove goste po prvi će put zabavljati jedna od vodećih zvijezda techno i undergoround scene Joris Voorn.

Na Pozdrav suncu stiže i dugogodišnji španjolski pionir Paco Osuna. Svjetskim DJ zvijezdama na velikoj pozornici pridružit će se i domaće snage Aldo Morro, Alvize, Groove Masters, Pablo Panda i Yakka.

Mario Paleka, direktor Turističke zajednice Grada Zadra, kaže kako je privilegija imati ovakav projekt u gradu, na vrlo interesantnoj lokaciji, bitna je stvar da naš grad gosti dožive na specifičan način. Vjeruje da će svi uživati u festivalu, koji daje dodatnu vrijednost našoj turističkoj ponudi.

Još samo večeras možete doći do early bird ulaznice u sustavu Entrio.hr, stoga požurite i budite dio ove party avanture na najljepšoj pozornici u Hrvatskoj!

 


Reci što misliš!

  Vezane vijesti