Zabava

"Murder Mystery 2"

Jennifer Aniston: Svijetu je potreban humor

Jennifer Aniston: Svijetu je potreban humor

Američka glumica Jennifer Aniston koja s Adamom Sandlerom glumi u "Murder Mystery 2" (Misterij ubojstva 2), kriminalističkoj komediji s međunarodnom glumačkom postavom koja u petak stiže na Netflix, kaže da je "svijetu potreban humor", posebice "podijeljenim" Sjedinjenim Državama.

"Komedija je evoluirala, filmovi su se promijenili. Sada je to malo škakljivo jer morate biti jako oprezni, što jako otežava glumcima, jer ljepota komedije je smijati se sebi, smijati se životu", zaključila je glumica tijekom okruglog stola s novinarima u Parizu ovoga tjedna u povodu predstavljanja filma.

Zatim je uzviknula: "Svijetu je potreban humor! Ne smijemo se shvaćati previše ozbiljno. Pogotovo u Sjedinjenim Državama. Svi su previše podijeljeni".

Televizijska serija poput "Prijatelja", koja je polučila golemi uspjeh 1990-ih,  danas ne bi bila moguća s istim scenarijem, smatra ona.

"Tu je sada nova generacija, djeca koja sada gledaju epizode 'Prijatelja' i smatraju ih uvredljivima", kazala je.

"Ne znam... svima je uvijek nešto uvredljivo" ovih dana, dodala je glumica. No, "Prijatelji" su se također bavili temama poput homoseksualnosti na način koji je bio otvoren i pun razumijevanja, uvijek kroz prizmu humora.

"Bilo je stvari koje nisu bile namjerne i stvari o kojima smo možda trebali više razmišljati", priznala je Aniston. "Ali nije bilo iste osjetljivosti kao danas".

Upravo su ti problemi možda i razlog zašto Hollywood posljednjih godina snima puno manje komedija, za što je Aniston rekla da je tragedija.

"Znate što se još promijenilo u komedijama? Izgled", našalio se Sandler pokazujući svoju odjeću.

"Sjećate se kada smo radili komedije? Dali bi vam budžet, ne previše novca, i rekli: 'Učinite s tim što god možete'."

"A sada žele da izgledamo prilično sjajno. Radimo više na tome", rekao je uz smijeh.

Za "Murder Mystery 2" Aniston i Sandler odjeveni su kao turisti i ponašaju se kao zbunjeni Amerikanci.

"Misterij ubojstva", hit na Netflixu kada je objavljen 2019., pratio je avanture policijskog detektiva (Sandler) koji dobiva neočekivanu pomoć svoje supruge frizerke (Aniston) da riješi slučaj.

U nastavku, koji kreće na Netflixu u petak, njih dvoje putuje u Pariz nakon što je otet njihov bogati prijatelj.


Reci što misliš!