Zabava

večeras na hrt-u

Počinje Superpotjera, Sven Marcelić pridružit će se Lovcima

Počinje Superpotjera, Sven Marcelić pridružit će se Lovcima
Miroslav Ambruš Kiš

Hrvatska radiotelevizija započela je sa snimanjem novog kviza "Superpotjera" čiji je početak emitiranja planiran u nedjelju, 26. ožujka na Prvom programu u 20:15.

Voditelj novog HRT-ovog kviza je Joško Lokas, a rađen je po inačici "Beat The Chasers".

Natjecatelj igra protiv pet lovaca: Morane Zibar, Krešimira Sučevića Međerala, Deana Kotige i Mladena Vukorepe, kojima se pridružio i peti, Sven Marcelić iz Zadra, kojeg smo gledali na Silvestrovo, u specijalnoj emisiji "Potjere".

Koncept kviza je varijanta obrnute "Potjere".

- U "Potjeri" četvero natjecatelja igra protiv jednog lovca, a u ovoj situaciji petero lovaca igra protiv jednog natjecatelja. Lovci će rijetko kada igrati za 60 sekundi, dok će igrači igrati za 60 sekundi, tako da imaju neku prednost u vremenu, rekao je urednik i voditelj projekta Igor Grković, objašnjavajući koncept novog kviza.Dodaje kako će novi kviz sigurno naići na veliko zanimanje gledatelja.

- Ovo je večernja varijanta, s publikom u studiju, većim novčanim iznosima, i grandioznijom scenom, emitirat će se jednom tjedno poslije Dnevnika, dodaje Grković.

Novi lovac Sven Marcelić dodaje kako je format dinamičan, posebno finalna potjera.

- I mi lovci moramo se izboriti za svoju priliku da kažemo točan odgovor a moramo hvatati i sat, što će svakako ubrzati igru, rekao je.


Reci što misliš!