Zabava

U povodu dana žena

Zdravko Čolić oduševio Zadranke u rasprodanom Krešinom domu

Zdravko Čolić oduševio Zadranke u rasprodanom Krešinom domu
Šime Zelić/ PIXSELL

Upravo kao što je i najavio uoči koncerta, Zdravko Čolić sinoć je doista ''zapalio'' Zadar. U potpuno rasprodanoj najvećoj zadarskoj sportskoj dvorani, čovjek na čovjeku, žena na ženi, duže od tri sata trajalo je njegovo glazbeno putovanje na kojem je izveo čak 46 pjesama iz svoje bogate karijere.

Bio je to njegov najduži koncert koji pamti jer mu publika, skandiranjem i ovacijama, doslovno nije dopustila da siđe s bine.

Zdravko Čolić @ dvorana Krešimir Ćosić Zdravko Čolić @ dvorana Krešimir Ćosić

Dobivao je legendarni Čola ruže i mnogo drugo cvijeće iz prvih redova, a kad mu je u jednom trenutku doletio grudnjak u glavu od jedne vatrene gospođe morao je nakratko prestati s pjesmom - zbog smijeha.

Ništa to ne treba čuditi budući da odavno poznat kao veliki ljubimac žena, Čola je baš povodom Dana žena najavio i otpjevao ovaj koncert.

Majke, kćeri, bake; vidjelo se u publici po čak tri obiteljske generacije kako uživaju u bezvremenskim hitovima svog idola, a posebno je dirljiva bila atmosfera tijekom izvedbi bezvremenskih balada poput 'Jedna zima s Kristinom" i 'Svadbarskim sokakom' kad su mnoge Čoline obožavateljice i zaplakale.

Ovim rasprodanim koncertom, muški sex simbol nekadašnje Jugoslavije vratio se u Zadar nakon dugih devet godina, a ako je suditi po doživljenoj atmosferi, trebao se vratiti puno, puno ranije.

Više u osvrtu na Showbuzz.hr


Reci što misliš!