Zabava

još par dana

Do četvrtka prijave na natječaj za 1. Festival glazbe "Glas kantautora" Zadar 2023.

Do četvrtka prijave na natječaj za 1. Festival glazbe

Podsjećamo sve zainteresirane kantautore da su prijave na natječaj za 1. Festival glazbe "Glas kantautora" Zadar 2023. otvorene do srijede, 15.ožujka.

Info pjesme, demo snimku, potrebno je dostaviti isključivo na e-mail adresu stihovizdnote@gmail.com udruge: "Stihovi i Note". Uz snimku potrebno je dostaviti i tekst pjesme u Wordu i kratku biografiju kantautora i kontakt podatke.

Festival će se održati 28. rujna 2023. u Koncertnoj dvorani Kneževe palače Zadar ili u Polivalentnoj dvorani Providurove palače.

Na pozornici kantautori mogu nastupati solo  (sam se prati na jednom od harmonijskih instrumenata, gitara, klavir), duo (istovremeno jedan ili dva izvođača uz gitaru ili klavir i dr.), trio (kombinacija izvođenja u troje uz npr. gitaru i neki solistički instrument, kvartet (kombinacije sa četiri izvođača, npr. udaraljke "Cajon kit" u kombinaciji sa drugim instrumentima akustičnog karaktera). U svakoj kombinaciji mora nastupiti autor. Sva izvođenja će biti u unplugged verziji (elektro akustični instrumenti) sa primjerenim razglasom. Elektro klavir će biti stalno dostupan na pozornici,

Festival će biti natjecateljskog karaktera. Dodijelit će se nagrada za najbolji tekst, najbolju glazbu, nagrada za najbolju interpretaciju i nagrada Glas kantautora. Izvršni ravnatelj festivala je Davor Petrović, umjetnički ravnatelj Vesna Benić.


Reci što misliš!