Zabava

veselo!

Rockatansky band okončao prvi koncertni tjedan na Adventu

Rockatansky band okončao prvi koncertni tjedan na Adventu
Bojan Bogdanić

Bogati prvi tjedan Adventa u Zadru, nakon otvaranja s Dalmatinom u četvrtak i fešte s Jolom u petak, sinoć je nastavio Zadranima uvijek dragi Rockatansky band.

U nešto više od dva sata svirke, Dario Terzin je sa svojim kolegama iz grupe prošao standardni domaći i strani repertoar s pjesmama Prljavog kazališta, Parnog valjka, Psihomodo Popa, Brune Marsa, ali i nešto žešćih brojeva Bon Jovija i grupe AC&DC kojima su dizali temperaturu u prohladnoj noći.

Rockantansky band@Advent u Zadru Rockatansky band @ Advent u Zadru

Kao uvijek kada je ovaj zadarski bend u pitanju, puno se pjevalo, plesalo, a i konzumiralo bogatu gastronomsku ponudu adventskih kućica.
 
Nakon nedavne Brucošijade i sinoćnjeg Adventa, jedan od najdugovječnijih zadarskih bendova kreće u pripreme za koncert dočeka Nove godine u Novalji, na kojem nastupa s Jelenom Rozgom.
 
Zadarski advent nastavlja se gastronomskom ponudom uz blagdansku playlistu, u utorak s klapom Leut, svaki radni dan od 10 ujutro do ponoći. U petak na adventskoj pozornici nastupa Marko Škugor, a u subotu Opća opasnost te će radno vrijeme ugostiteljskih objekata biti produženo do 1:30 sati u noći.


Reci što misliš!