Zabava

Početak u 16.30

Bogatim programom otvara se Zimski park u SC Višnjik

Bogatim programom otvara se Zimski park u SC Višnjik
N. Opačić

Danas se u Sportskom centru Višnjik otvara Zimski park koji će u narednom razdoblju bogatim i raznovrsnim programom postati centar zabave, pogotovo za naša najmlađe sugrađane.

Sve posjetitelje dočekat će vrhunske ledene atrakcije, prostrano klizalište s bajkovitom jelkom i ledeni tobogan, ugostiteljska šetnica s adventskim kućicama i bogatom ponudom blagdanskih delicija, ali i zimskim izdanjem poznatoga zadarskog Street food festivala, te pozornica za zabavno-glazbene programe za najmlađe i veliki, šareni zabavni lunapark.

Program otvaranja počet će u 16.30 sati, a uveličat će ga svojim izvedbama članice Saveza mažoretkinja i pon-pon timova Hrvatske, Sportski plesni klub Bellus, Zbor Kazališta lutaka Zadar, zbor gimnazije Vladimira Nazora, glazbena udruga Libreto, dječja klapa Riva, Udruga odgajatelja Maraške Zadar, a sve pod voditeljskom palicom poznatoga zadarskog voditelja Igora Jelenića Tota.

Također, osim klizanja, avanturističkog spuštanja niz ledeni tobogan, uživanja u adventskim okusima, plesu i pjesmi, sva djeca moći će se podružiti i zajahati na ponijima koje će samo za ovu prigodu u Zimski park na Višnjiku dovesti Konjički klub za terapijsko i individualno jahanje, te jahanje za djecu, Maximus.

Svoj doprinos blagdanskom ozračju Zimskog parka dat će i djeca dječjih vrtića Radost i Latica, djeca osnovne škole Voštarnica, te Sportske univerzalne škole koji će nam se u jutarnjim satima, u svojevrsnoj uvertiri svečanog otvaranja, pridružiti u kićenju borova, dok će Udruga Cukrići organizirati humanitarnu akciju za djecu s dijabetesom.

Pozivamo sve male i velike – pridružite nam se u uživanju otvaranja Zimskoga parka na Višnjiku!

Petak, 25. studenoga 2022.

PROGRAM

16,30 – Savez mažoretkinja i pon-pon timova Hrvatske
17 – Sportski plesni klub Bellus
17,30 – Udruga odgajatelja Maraške Zadar
18 – Zbor Kazališta lutaka Zadar & Zbor gimnazije Vladimir Nazor
19 – Glazbena udruga Libreto
19 – Dječja klapa Riva
17 – KK Maximus – šetnje i fotografiranje na ponijima
17 – Klizalište i ledeni tobogan
17 – Adventske kućice
17 – Lunapark Madi

Radno vrijeme klizališta i ledeni tobogan: Ponedjeljak, utorak, srijeda i četvrtak od 9 sati do 22 sata. Petak, subota i nedjelja od 9 sati do 23 sata.

Cijene: Klizanje – 30 kuna; najam klizaljki – 10, kuna, medo za početnike – 20 kuna, kaciga (nije obvezna) – 10 kuna. Ledeni tobogan: Četiri spuštanja – 20 kuna.


Reci što misliš!