Zabava

Na rubu nepoznatog sa Jimmy Chinom

Nepredvidiva priroda kao najveći izazov vrhunskih sportaša

Nepredvidiva priroda kao najveći izazov vrhunskih sportaša

„Na rubu nepoznatog sa Jimmy Chinom“ gledateljima otkriva kako sportaši ustraju kada su oči u oči s najvećim životnim i profesionalnim izazovima.

Najbolji sportaši svijeta znaju da je tanka granica između pobjede i poraza, ali i koliko je važna motivacija u trenucima kad jedini izlaz vide u odustajanju. Oscarom nagrađeni izvršni producenti E. Chai Vasarhelyi i Jimmy Chin, ujedno i bračni par, na National Geographic donose novi serijal „Na rubu nepoznatog sa Jimmy Chinom“. Kroz desetak intervjua, popraćenih arhivskim snimkama, Jimmyju će svjetski poznati sportaši ispričati sve o izazovima s kojima su se susretali na trnovitom putu do slave.

Osim što je skijaš i alpinist, Chin je i National Geographic Explorer koji je u posljednjih 20 godina vodio, ali i surađivao na alpinističkim i skijaškim izletima na svih sedam kontinenata. On je ujedno i prvi te jedini Amerikanac koji se na skijama spustio s vrha Mount Everesta. Kao fotograf National Geographica dokumentirao je podvige nekih od najboljih svjetskih istraživača, pustolova i sportaša, često u najsurovijim zamislivim okruženjima.

„Na rubu nepoznatog sa Jimmy Chinom“ gledateljima otkriva kako sportaši ustraju kada su oči u oči s najvećim životnim i profesionalnim izazovima. Mnogi od njih morali su se suočiti s vlastitim strahovima, gubitkom voljenih osoba i često nemilosrdnom prirodom.

Iskustva profesionalnih sportaša gledamo na National Geographicu od 23. studenog, srijedom u 22:05.

 


Reci što misliš!