Zabava

Prijave u tijeku

Povratak zadarskog Craftmarketa

Povratak zadarskog Craftmarketa
Silvija Romić

Prošle su vrućine već i vrijeme je za Craft market #7, pozivaju iz Brloga na Voštarnici.

- Kao što Vam je već poznato udružujemo male obrtnike, umjetnike, kreativce sa zadarskog područja sa buvljak scenom. Širimo priču, širimo broj craftera i buvljakuša. Mjesto poznato, datum subota 15. listopada 2022. Start je po starom u 11h, a tamo smo dok nam bude dobro!

PRIJAVE do 1. listopada

SAJAM/IZLAGAČI: Pozivamo sve obrtnike, umjetnike, kreativce, dizajnere, grafičare i OPG-ovce da nas se jave u slobodnoj formi sa par rečenica o sebi, tko su, što su i sa par fotografija svojih proizvoda i djela na mail: brlog TOČKA beer TOČKA bar@gmail.com

BUVLJAK: Pozivamo i sve zainteresirane male hrčke koji se žele riješiti svojih krpica da se jave na gore navedeni e-mail da žele imati svoj štand za prodaju svoje rabljene odjeće.

RADIONICE: Pripremamo za Vas i neke zanimljive radionice pa nas popratite na društvenim mrežama da saznate o čemu se radi ;)

Kotizaciju u iznosu od 100,00 kn za stol veličine 200 x 80 cm!

- ukoliko je nekome dovoljno pola veličine navedenog stola, neka to navede u prijavi te je onda iznos kotizacije 50,00 kn!

Odluku tko će izlagati na sedmom Craft marketu ćemo javiti izlagačima i buvljakušama na dan 2. listopada

Pomozite nam u ostvarenju ciljeva, a to je da zajedno podržimo male obrtnike i poduzetnike u našoj sredini i da Vašim doprinosom povećamo održivu i cirkularnu ekonomiju i da se nastavimo ugodno družiti.

 


Reci što misliš!