Zabava

nesvakidašnji prizor

Srne se okupale u moru kod Novigrada

Srne se okupale u moru kod Novigrada
Facebook

Nesvakidašnji prizor u moru u Novigradu kraj Zadra zabilježen je na stranici 'Dnevne doze prosječnog Dalmatinca' pod hashtagom 'srkyprcito'.

Tri srne koje su plivale i izvirivale iz mora u Novigradu izazvale su salve komentara na društvenoj stranici od onih humanijih sve do crnohumornih...

"A mrve male... žedne...ne znaju da ne mogu piti more pa se malo hlade... Tak mi žao jadnih životinjica. Sve više njihovih staništa se uništava pa nemaju kamo...a svak traži svoju kap vode na ovim vrućinama.." napisala je jedna komentatorica.

Druga je poručila kako je potrebno hitno ostavljati pitke vode životinjama u posudama.

"Velike su vrućine, nemaju gdje naći, nije pala kiša i jos redukcija.. one su u potrazi i traže vodu . Prije par godina srne su masovno ugibale na Cresu, deset srna i bambiji na plažama, plaža Porozine, spuštale se do plaža piti more ..pile more očajne i dehidrirane i otrovale membrane, ugibale a turisti šokirani prizorom su plakali.. one očajnički žedne traže vodu, to nije šala..i vepar je snimljen u moru gdje pliva.. a gdje da životinje nađu pitku vodu...gdje su lovačka društva, i oni koji su ih naselili..životinje su žedne i čeka ih teška smrt ako im se ne pomogne ili se ne snađu", poručila je.

Drugi se pak komentator zapitao: "Što taj gulaš radi u moru?", a trećem je "Srnetina već bila u pacu", te je zaključeno da su to konačno pravi "plodovi mora".


Reci što misliš!