Zabava

#dojmovi

Ivona Barić, nova Miss Zadarske županije: Ovo je nešto najljepše što mi se moglo dogoditi u životu!

Ivona Barić, nova Miss Zadarske županije: Ovo je nešto najljepše što mi se moglo dogoditi u životu!
eZadar Foto

Nakon tri godine, Zadarska županija ima novu Miss. Riječ je o 22-godišnjoj Ivoni Barić

Titulom najljepše djevojke naše županije okitila se sinoć na izboru koji je održan u Teatro baru u Zadru, a žiri ju je odabrao od ukupno 11 kandidatkinja, koliko ih se natjecalo.

Još svježa od pobjede i puna dojmova, Ivona nam je rekla:

Izbor za Miss Zadarske županije 2022. Izbor za Miss Zadarske županije 2022.

- Izgubljena sam, ovo definitivno nisam očekivala! Ovo je nešto najljepše što mi se moglo dogoditi u životu, a čeka me još toliko toga. Toliko je dojmova, toliko predivnih ljudi oko mene da mi je drago da mogu s njima podijeliti ovaj predivni trenutak!

Priznaje kako se isprva razmišljala hoće li se prijaviti na izbor.

- Nisam se sama prijavila, bilo je to nagovaranje. Cure su mi rekle "Ti si za to", ali ja sam bila - ne danas, ne ove godine, možda neke druge. Moja je sestra bila ta koja je rekla "Ako ja nisam imala priliku, ti je sad imaš" - ispričala nam je nova Miss Zadarske županije.

Inače, ova 22-godišnjakinja je zaposlena, voli društveni život i za sebe kaže da je uvijek aktivna, stalno je negdje prisutna, ne staje.

Ivona do sad nije bila na izborima ljepote, ali ima iskustvo s modom, otkrila nam je:

- Bavila sam se manekenstvom jedan kratak period, ali opet me život vratio tu.

Priznaje kako joj još nije "sjela" činjenica da je upravo ona nova Miss i da će sudjelovati kao predstavnica Zadarske županije na izboru za Miss Hrvatske.

ed68aa3d7f1ebd80fdd48cc2f144fa1b.jpg?v=2- Ne znam što me još čeka. Evo, nek sve ovo ovdje završi pa ćemo vidjeti dalje - rekla nam je.

Planira nastaviti koračati ovim putem i nadati se još boljim vremenima. Tko zna, možda upravo Ivoni pođe za rukom osvojiti titulu najljepše Hrvatice stoga joj želimo puno uspjeha. Naime, njezine prethodnice - Iva Mijolović, Anja Bijelić, Ana Colić, Mia Štulić i Antonija Bucić - bile su plasirane u naljepših žena Hrvatske.

Prva pratilja joj je Tamara Tomašević, a druga Matea Magaš. Njih je odabrao ocjenjivački žiri u kojem su bili Anica Košta, Jure Grgurević, Paula Sikirić, Iva Mijolović, Anita Maričić, Rok Stipčević, Damir Rupčić, Antonia Grubić, Andrea Nosić, Marko Mitrović, Sanja Barbara i Maja Vračarić kao predsjednica žirija.

Dodajmo i da je prethodna Miss Zadarske županije Iva Mijolović, igrom slučaja, tu titulu nosila tri godine jer tijekom protekle dvije godine izbor nije održan zbog pandemije.


Reci što misliš!