Zabava

3. i 4. kolovoza

Treće izdanje Vaicanto festivala donosi novitete, iznenađenje i premijere!

Treće izdanje Vaicanto festivala donosi novitete, iznenađenje i premijere!
Bojan Bogdanić

Nakon pandemijske godine i ograničenja, organizatori sa zadovoljstvom najavljuju 3. izdanje VAICANTO FESTIVALA – QUEENVENTION

Noviteti, „Cosmic“ iznenađenja i premijere, međunarodna postava glazbenika uz odličnu produkciju najbolja su najava iščekivanog VAICANTO FESTIVALA.

Vaicanto festival – Queenvention

03.08 u 21.00 h, Forum

Queen Real Tribute – najbolji europski Queen tribute bend iza kojih su brojne europske i svjetske turneje.

Na zadarskom Forumu nastupili su 2019. uz pratnju simfonijskog orchestra i opernu divu Nelu Šarić.

Privukli su brojne obožavatelje i unijeli čaroliju osamdesetih nastupivši u Zadru s Michelle Lupijem, aktualnim članom velikog Whitesnake-a.

Ljetna pozornica na Forumu ove godine ugostit će i eksplozivnog pjevača Elton John show grupe; C. J. Marvina za kojega je i sam Elton izjavio: “You are the best ME I ever heard”.

Putovanje svemirom skrivena je želja mnogih, a prva postaja za putovanje rock svemirom je Forum!

Jedinstveni , ekskluzivni glazbeni nastup benda iznenađenja premijeru će doživjet na 3. izdanju Vaicanto festivala –Queenvention.

Ok,Tko? Što?

Dijelić osamdesetih, malo Freddia, dio rock ekstravagancije i originalnosti pomiješan s publikom i ambijentom recept su za univerzalnisvemirski (Cosmic) koncert i događaj ljeta.

04.08. 21.00, Forum

Drugog dana nastavljamo u ritmu bluesa, r’n’b-a i funky.

Iz Amsterdama nam dolazi bend Soul Shadows

Soul Shadows bend predvođen lead vokalom Mirzom Tetarićem uspješno gradi svjetsku karijeru nastupajući u europskim klubovima. Većinu vremena bend provodi u Amsterdamu gdje nastupi traju preko 5 sati i na kojima nema’’švercanja”. Prošlih godina o Shadows-ima se u više navrata raspisao najpoznatiji svjetski portal za Soul glazbu “Soultracks” koji je prvi objavio njihove singlove I napravio hvale vrijedne recenzije naglašavajući da je to prvi europski bend koji svira soul svjetske kvalitete. Soul Shadows Amsterdam edition je prava poslastica za zaljubljenike neo soul-a, soul- funka, r&b-a.

Oni su ujedno I rezidenti najpoznatijih klubova za live svirke poput Bourbon Street club-a I Waterhole-a, kroz čije su pozornice prošli gotovo svi najjači glazbenici 20 stoljeća, Rolling Stonesi, Prince, Sting, B.B. King, ZZ Top, Joss Stone, itd. Soul Shadows bend dijelio je stage s gotovo svima njima. Proteklih godina primili su pozivnice za support act najpoznatijih svjetskih bendova poput Gregory Portera, Smoove & Turrella, Mario Biondi-ja, Beyonce benda, itd.

Soul Shadows predstavljaju DJ MAESTRA, jednog od najboljih Funk-Soul-Jazz DJ glazbenika današnjice. Multi platinum «selling artist» za najpoznatiji svjetski Soul-Jazz label BLUE NOTE RECORDS! Umjetnik koji je 2016 dobio prava i dozvolu za remiksiranje i izdavanje albuma NINA SIMONE/DJ MAESTRO LITTLE GIRL BLUE REMIXED!

Za ovu prigodu DJ MAESTRO se pridružuje bendu kao DJ-PRODUCENT

Jedini show koji morate pratiti uživo.

Ulaznice u prodaji putem sustava Eventim od ponedjeljka, 27.06.

 


Reci što misliš!