Zabava

istraživanje

Kriza i inflacija povećale broj nagradnih igara ali i prijevara, glavni mamac automobili

Kriza i inflacija povećale broj nagradnih igara ali i prijevara, glavni mamac automobili

Zbog krize i stalnog povećanja cijena, značajno je porastao i broj nagradnih igara kojima tvrtke žele privući kupce. Prošle je godine u Hrvatskoj organizirano rekordnih 416 velikih igara.

Prenosimo priopćenje portala NagradnaIgra.com.hr o povećnom broj nagradnih igara u ovoj i prošloj godini te kako sigurno igrati nagradne igre na internetu.

Potrošači se mogu zaštititi igrajući preko nagradnaigra.com.hr, stranice sa svim provjerenim i aktualnim igrama u Hrvatskoj.

Zbog krize i stalnog povećanja cijena, značajno je porastao i broj nagradnih igara kojima tvrtke žele privući kupce. Prošle je godine u Hrvatskoj organizirano rekordnih 416 velikih igara. Trgovački lanci nas mame nagradama pa je samo u ovome trenutku aktivno osam nagradnih igara s automobilom kao glavnim zgoditkom. Ilustracije radi, u 2020., se igralo oko sto pedeset igara manje nego lani. Od uobičajnih 20 automobila godišnje stiglo se do 40 automobila koji su poklonjeni u 2021, a trend se nastavio i u 2022

Krađa podataka i druge prijevare kroz lažne nagradne igre nisu rijetkost - lako je zalutati u sivu zonu. Povećni broj nagradnih igara iskorištavaju i prevaranti koji putem lažnih nagradnih igara pokušavaju doći do osobnih podataka, kreditnih kartica ili traže uplate akontacija za osvojene nagrade. Specijalizirani portal nagradnaigra.com.hr na jednome mjestu objavljuje sve provjerene i aktivne nagradne igre, čineći sponu između tvrtki koje ih organiziraju, i potrošača koji igre vole. Portal jamči sigurnu igru, nudi potrošačima i sve informacije o igrama, zbog čega svakoga dana broji nekoliko tisuća posjetitelja.

Redovito se objavljuje i dobitnike velikih nagradnih igara. Na stranici je moguće pronaći i priopćenja tvrtki o lažnim nagradnim igrama na društvenim mrežama. Objava informacija o nagradnim igrama je besplatna, a sigurnost potrošačima jamči provjera pravila igara na službenim stranicama organizatora.

Trenutačno je aktivno više od četrdeset nagradnih igara velikih tvrtki. U njihovom praćenju odnedavno pomaže i aplikacija, zasad dostupna za Android uređaje, preko koje se u igri može i sudjelovati.

Aplikacija nudi popis aktivnih igara, kao i onih koje uskoro završavaju pa se korisnika podsjeća  na prijavu ili kupnju. Preko aplikacije je moguće vidjeti i tko su dobitnici neke nagradne igre, kao i popis igara koje korisnik želi posebno pratiti.

 

Reci što misliš!