Zabava

Melodije nacionalnih parkova

Gitaristički koncert Bruna Mičetića u drevnim kanjonima Paklenice

Gitaristički koncert Bruna Mičetića u drevnim kanjonima Paklenice
Press

Nacionalni park Paklenica će u petak, 20. svibnja u 18 sati biti mjesto gitarskog koncerta Brune Mičetića

Ovim koncertom se Melodije nacionalnih parkova, nakon prošlogodišnjih u NP Risnjak,  nastavljaju u Nacionalnom parku Paklenica, Tijekom koncerta će premijerno biti izvedena autorska skladba “Sounds of heels”, koju je Bruno skladao inspiriran Paklenicom.

96b03055090e756cf6dd4daae3d4bfe9.jpg?v=2Nacionalni park Paklenica je uistinu jedno jedinstveno područje zadivljujućih geomorfoloških oblika i veličanstvenih šuma, a vodeni tokovi Velike i Male Paklenice svojom ljepotom oduzimaju dah. Ovo prirodno prostranstvo odlikuje se i jednim od najočuvanijeg i najvećeg šumskog kompleksa na području Dalmacije, a njegova prepoznatljiva obilježja su autohtone šume crnog bora, nekoliko tipova bukovih šuma, koje je UNESCO zaštitio kao svjetsku baštinu bukovih prašuma i izvornu bukovu šumu Karpata i ostalih regija Europe

Bruno Mičetić će na live koncertu pokušati konverzacijom između dvije gitare stopiti glazbu s prirodom te u notama i zvukovima opisati ovaj prekrasni krajolik. Pridružite nam se u prijenosu uživo ovaj petak u 18 sati i pogledajte hoće li mu to poći za rukom!

Ovaj koncert podržavaju Ministarstvo kulture i medija Republike Hrvatske, Zadarska županija, Nacionalni park Paklenica i Turistička zajednica općine Starigrad Paklenica.

Koncert će se prenositi live streamom na više kanala:

Facebooku: LINK NA FB STREAM

YT: KANAL BRUNO MICETIC


Reci što misliš!