Zabava

cuga, spiza, mjuza

"Vikend povratak" Street Food festivala: evo što nas sve očekuje na Puntamici

eZadar

Loše vremenske prilike poprilično su "oštetile" najavljeni program zadarskog Street Food festivala - spring edition, stoga je odluka pala: petak, subota i nedjelja na Puntamici produžit će se gastro zabava. Provjerili smo što se sve nudi.

Bit će tu i dalje kućice s ugostiteljskom ponudom koja je već pokazala što sve zna, a to su Picnic, Feral, Maguro, Papica, Burgers and more, Hedonist, potom je tu Aperol corner i kućica Zadar Wine festivala.

Kako doznajemo od Tomislava Faina, najvjerojatnije će za vikend izostati ponuda Beg's -a iz Zagreba, s obzirom na njihov angažman na splitskom gastronomskom festivalu u Đardinu, no za one koji žele vege opcije, nema brige, jer na nekoliko kućica postoje burgeri za vegane i vegetarijanske opcije.

Fain nam kaže kako se nastavlja i nagradna igra (a fond nagrada je odličan!), pa će izvlačenje biti u nedjelju navečer, a svi dobitnici koji se tada ne zateknu na Puntamici će biti obaviješteni.

U petak, subotu i nedjelju navečer čeka vas i glazbeni program. U petak festival započinje u 16 sati, a u subotu i nedjelju već od 11 sati.

Ljetno izdanje ovakve gastronomske ponude svih nas veseli, no ideje i planovi još su ''na papiru''. Svakako, tu je Bamboo beach bar sa svojom ponudom i terasom tik do mora, pa ako odlučite doći do ove strane Zadra, nećete pogriješiti.


Reci što misliš!