Zabava

astro kantun

Ova dva znaka Zodijaka očekuje obilje u svibnju

Ova dva znaka Zodijaka očekuje obilje u svibnju
Daniel Eskridge

Ova dva znaka Zodijaka očekuje obilje u svibnju 2022.: Financijski uspjeh im je suđen usprkos udarima planeta!

Škorpion

Škorpioni su glavni financijski sretnici na kraju proljeća. Oni mogu trošiti novac na sebe, na svoju obitelj, zabavu, hobije. Period pomrčine ni na koji način neće utjecati na njihovu sposobnost predviđanja događaja.

Što se tiče retrogradnog Plutona, on je generalno povoljan za Škorpione. Počet će vrijeme povećanog samopouzdanja, procvata unutrašnjih sila.

Uspjet ćete ublažiti utjecaj retrogradnih planeta. U svibnju/maju će biti moguće ići na duga putovanja, poslovna putovanja.

Oni Škorpioni koji se posvete novim projektima imat će veliku sreću. Kada je riječ o financijama, čekaju vas mir i stabilnost.

Strijelac

Strijelac će biti najsretniji u ovom periodu. Nepovoljne promjene u ponašanju planeta najmanje će utjecati na njih. To posebno vrijedi za Merkur, koji od 10. svibnja/maja kreće unatrag.

Retrogradni Pluton, koji je započeo svoje obrnuto kretanje 29. travnja/aprila, također neće moći natjerati Strijelca da odustane od svojih ambicija.

Oni će ostati posvećeni svemu što žele ostvariti, oslobođeni klišea. Trebaju nastaviti raditi stvari u kojima najviše uživaju.

Iako astrolozi napominju da je period pomrčina kritičan, Strijelci će moći ostati vjerni svojim planovima. U financijskom sektoru sve će biti relativno stabilno, usprkos posljedicama pomrčine.

sensa.mondo


Reci što misliš!